Star Stable Online

Upptäcker inte platser

2016-07-03 16:53 #0 av: Yehet121

Hej! Min nya gubbe som jag skapade för ungefär 3 dagar sedan upptäcker inte platser. Jag kan inte heller åka transport med den här gubben. Jag har fler gubbar som inte har några problem med detta alls, det är bara den här nya gubben. Vad har hänt och vad kan jag göra för att fixa det?

Anmäl
2016-07-03 16:56 #1 av: Yehet121

Jag har mailat sso redan så det är klart.

Anmäl
2016-07-03 16:56 #2 av: Herveaux

Det verkar vara flera av oss som har samma problem, skicka ett mail till supporten!  Edit: Ah, perfekt, du hann uppdatera medans jag skrev. Skämtar

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-07-03 16:58 #3 av: Yehet121

#2  Haha oj det verkade som om vi skrev samtidigt där! Skrattar Mailat dom har jag redan gjort, så jag väntar på svar från dom, vilket jag vet kan ta upp till några månader i värsta fall Glad

Anmäl
2016-07-03 17:19 #4 av: Kneko

Som tidigare nämnt så är det många som har detta problem just nu, hoppas det fixas snart.

Anmäl
2016-07-16 22:09 #5 av: Yehet121

Är det någon som har fått det fixat än? Typ fått svar av sso eller att det fixat sig på egenhand? Jag är i lvl 10 och den enda platsen som jag har lyckats upptäcka är norra länken. Jag har inte fått svar av sso än Vilar huvudet i handen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.