Tankar och idéer

Vilka funktioner saknar du?

2017-07-24 08:06 #0 av: Herveaux

Nu var det ett tag sen en sån här tråd var uppe, dags för en ny nu när det också har tillkommit en drös nya medlemmar på forumet!

Så; vilka funktioner saknar du i dagens SSO?
Ingenting är för stort eller för litet för att ta upp.

Ni brukar vara så attans kreativa och påhittiga så ös på med önskemål och idéer!

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-07-24 11:24 #1 av: silverfiisk

Jag skulle vilja ha en funktion där man kan provrida hästarna innan man köper den.

Anmäl
2017-07-25 17:55 #2 av: Linn Is The New

Väder. Hade varit så sjukt kul, att ha en väderkarta i en liten flik i den riktiga kartan för att se vilket väder det blir. "16:45 Blir det regn med åska och beräknas lugnas ner vid 17:20".
Hade varit mer verklighetstroget.

Anmäl
2017-07-25 21:59 #3 av: RainyDays

Jag har i alla år önskat att väder ska införas till spelet, och precis som #2 att det kanske finns någon slags prognos som man kan titta på :) Skulle vara riktigt kul med regn ibland, åska, hårda vindar, mörka moln osv! Det är min allra största  önskan.

Sen vill jag även ha en provridnings-funktion, tex att man får rida en häst i nån minut bara för att testa den.

Den sista funktionen jag skulle uppskatta är att det kanske kan finnas en slags anslagstavla eller liknande där alla klubbar finns. Man kan söka på klubbar, och klubbägare kan skriva annonser och reklam för sin klubb. Skulle vara oerhört skönt att slippa se minst 50 klubbreklamer i Global varje dag! :D

Anmäl
2017-08-03 12:35 #4 av: mellariina

Har länge funderat på vår karaktärs odödlighet. Skulle va kul om man skulle behöva ta hand om henne också. Mat, vatten, toa, hygien... skulle kunna funka lite som hästvården. Först daglig vård och sen alltid då och då när man är ute och rör sig. Och att hon skulle kunna skada sig! Nu är det ju bara hästen som tar stryk när man skadar sig till fots med ryttare, vilket ju är ologiskt.

Och skulle önska fler funktioner med kartan! Den är så dålig just nu, Solöarna får ju inte ens plats på den! Skulle va bra om man kunde zooma (på stora, vet att man kan zooma på lilla kartan). Kanske kunna göra val vad för uppdrag syns? Dagliga, sysslor, tävlingar, osv. Skulle kunna va samma kategorier som i uppdragsloggen. Även att man kan välja att se vart transporterna är. Märkte när Epona kom ut att jag var helt lost och inte alls visste vart jag skulle hitta en transport. Då skulle en transportkarta vara awesome. Kanske också så att man kan välja att visa vart vissa tjänster finns, så som veterinär, notarie eller tränare. Skulle kunna underlätta för nya spelare!

Gillade också idén som #3 hade, med allmän anslagstavla för alla klubbar. Skulle va SÅ bra för de som vill promota sin klubb och för de som söker klubb.

Anmäl
2017-08-03 13:16 #5 av: Herveaux

#4 I. LOVE. IT! Kartan skulle verkligen behöva få lite kärlek, och som du säger, många av dom funktionerna skulle underlätta för nykomlingar.Tummen upp
Om du inte redan har tipsat Supporten - Do It!Skrattar
______________________________________________________

På tal om klubbreklam, skulle en egen chattkanal enbart för reklam vara nåt?
Jag läser inte i Global spec ofta, kanske mycket beroende av just denna eviga reklam...

Jag skulle vilja ha fler flikar i ryggsäcken också, tex en för arkeologi-fynd.
Ja, jag är en av dom som ÄLSKAR arkeologin i spelet...Skäms
...och på tal om det, fler arkeologi-grejor att samla och lämna in! 

Jag längtar efter den dag då man kan välja man och svans separat hos häststylisten.

Det här känns uttjatat, men en ny GAR-DE-ROB. Jag skulle vilja ha samma system som finns i flera av butikerna, så att man ser vad man har på hyllorna.

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-08-10 17:26 #6 av: Salish

VÄDER! Och att vår karaktär faktiskt kan bli skadad. Och om det finns olika väder, att även våra kläder påverkar vår hälsa/prestation, osv, så att det liksom får konsekvenser om du rider runt i t-shirt i Dinodalen. Sen även DRESSYR. Som jag längtat. Kanske kommer det när vi räddat Anne?

Anmäl
2017-08-11 13:28 #7 av: Linn Is The New

JA! En ny garderob hade varit så sjukt skönt. Jag längtar verkligen tills jag slipper dra runt och krångla. alla mina sidor är fulla... så jag kan inte köpa mer *shoppoholic warning*

Anmäl
2017-08-11 14:12 #8 av: Vrilen

STÖRRE GARDEROB ÅT FOLKET!Gapskrattar

Vill ha det som affärerna i gallerian är, och sen att den är oändlig xD

Inte direkt någon funktion men vill ha en Schwarzwaldhäst till speletKär

Sen har vi ju väder som skulle vara väldigt roligt!

Och i hemstallen att hästarna blir ''ljusare'' på natten och kvällen. Nu ser dom ut precis som när dom är utanför hemstallet. 

Att typ spolspiltan hade funkat. Sen att man kan lägga av sig typ hästens mat i foderkammaren och hänga upp speciella outfits i sadelkammaren.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.