2016-11-22 12:29 #0 av: Herveaux

Det senaste och största spelet om Jorvik. Star Stable Online är det fantastiska virtuella hästspelet där du utforskar den vackra ön Jorvik från ryggen av din alldeles egna häst. Tillsammans med tusentals andra spelare kommer du få uppleva ett stort äventyr, delta i tävlingar, ta hand om hästar i ditt egna stall och lösa mysterierna i den häpnadsväckande berättelsen!

Star Stable Online Trailer:
THE STORY OF JORVIK

Star Stable Online, även känt som Star Stable, SSO och SS, är ett MMORPG (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) som drivs av Star Stable Entertainment AB. Spelet är baserat på Starshine Legacy-serien, Star Academy-serien och Star Stable-serien. Det började som ett arbete under 2007 som senare skrotades. 2010 köpte SSE rättigheterna till spelet och dess karaktärer och började utveckla en mer avancerad onlineversion utrustad med samma spelkänsla som i de tidigare spelen. 
 
Efter succén som började med Starshine Legacy, Star Academy och Star Stable-spelen påbörjades ett projekt för att skapa en onlineupplevelse med rollspelen i Star Stable-serien som grund. Under flera år pågick arbetet innan Starstable.com öppnade som ett av de allra första MMORPG om hästar.
Just nu har Star Stable Online ca 3 miljoner spelare.

Star Stable Online stängs ner några timmar för nya uppdateringar varje onsdag.
En uppdatering kan handla om nya hästraser, eller färgvarianter till redan existerande raser, nya uppdrag, nya landområden, eller ny utrustning för ryttare och häst.

Spelets handling bygger vidare på Starshine Legacy-spelen och Star Academy-spelen medan den ignorerar mycket som hänt i Star Stable-serien. Handlingen börjar minst två år efter händelserna i Starshine Legacy och minst tio år efter Star Stable: Vårryttaren.

Spelarkaraktären kommer till Moorlandstallet för att där spendera sommaren på ett av stallets ridläger. Hennes mål är att efter sommaren bli accepterad till Jorviks hippologiska institut och bosätta sig på Jorvik. Medan spelaren bygger upp sitt rykte med Jorviks befolkningen och börjar göra sig ett namn i området börjar mystiska saker hända och Fripp tillsammans med Ödesryttarna ber om spelarens hjälp. Garnok håller på att resa sig igen med hjälp av den mystiske Mr Sands och mörkerryttarna. Fripp och Aideens Beskyddare utbildar spelaren i de magiska kunskaper som ska hjälpa dem att rädda Jorvik.

Förutom huvudberättelsen finns även bland annat följande funktioner:
◾Olika chattrum.
◾Möjlighet att äga oändligt många hästar.
◾Tävlingar med high score-listor.
◾Dagliga uppdrag.
◾Flera Championat.
◾Möjligheten att skapa klubbar.
◾Möjlighet att anpassa spelarartärens utseende med kläder, frisyrer och smink.

Texten är lånad från Jorvikipedia, direktlänk:
http://sv.jorvikipedia.wikia.com/wiki/Star_Stable_Online

Nyfiken? Du laddar ner spelet från Star Stables Hemsida 
och det är gratis upp till level 5!

Nykomling på Jorvik?
THE BACKSTORY TO STAR STABLE ONLINE