fakta

Värva en kompis

2016-12-15 17:15 #0 av: Herveaux

Här är din perfekta möjlighet att hjälpa dina kompisar med att börja spela Star Stable!

Värva En Kompis tar en paus!
Vi är väldigt glada över att så många av er har varit så måna om att hjälpa era vänner sätta igång med Star Stable genom vår funktion Värva En Kompis! Tyvärr finns det mycket jobb vi känner att vi måste göra kring funktionen för att få den att fungera precis så bra som vi skulle vilja - så för stunden har vi valt att stänga för nya registreringar genom funktionen. Om du redan har värvat en kompis genom funktionen behöver du inte vara orolig! Det betyder bara att du inte kan bjuda in nya vänner, men du kan fortfarande samla på dig belöningar från vänner du tidigare värvat då de tar sig framåt genom spelet.

Som det ser ut just nu har vi inga datum att dela med oss av gällande när funktionen är igång igen, men vi hoppas att den i någon form kan återvända till spelet!

Star Stabel Online 14 mars 2019
https://www.starstable.com/se/article/6852

Så här fungerar det
Nu kan du bjuda in dina vänner till att spela Star Stable! Gratisspelare kan bjuda in en vän, och Star Riders kan bjuda in upp till tre vänner. Du bjuder in dina vänner genom attt logga in på ditt konto här på Star Stable och sedan gå till fliken “Värva en kompis” på din kontosida, och väl där klickar du på “Bjud in”. Skriv sedan in din kompis mailadress och skicka din inbjudan! Om du inte kan din kompis mailadress kan du generera en inbjudningslänk som du kan skicka till din kompis. Inbjudan kommer vara giltig under 30 dagar och om din vän inte accepterar inbjudan inom den tiden kommer du kunna skicka en ny inbjudan till vem du vill efter att tiden gått ut.

Belöningsstegen
När du bjuder in en kompis får både du och din vän unika gåvor när din vän når nya levlar i spelet. Det finns två olika set med belöningar - ett för dig, och ett för din inbjudna kompis. Oavsett hur många vänner du bjuder in behöver bara en av dem nå den nya nivån för att du ska få din belöning! Dina inbjudna vänner kommer alltid få sina belöningar då de når sina nivåer, även om du redan har fått dina belöningar.

★ När din kompis når level 4 får du 150 Star Coins.
★ När din kompis når level 7 får du en sadelväska.
★ När din kompis når level 10 får du ett par byxor och en tröja.
★ När din kompis når level 11 får du ett par handskar, en ridhjälm och ett par skor.
★ När din kompis når level 13 får du 300 Star Coins.
★ När din kompis når level 15 får du en supersöt groda till din sadelväska!

Hämta dina belöningar
För att hämta ut dina belöningar måste du gå till fliken Värva en vän på Star Stables hemsida och klicka på din belöning. Belöningen kommer skickas till din brevlåda i spelet och de Star Coins du kan hämta ut kommer genast läggas till på ditt konto.

Texten kommer från Star Stable´s Nyhetssida:
https://www.starstable.com/se/news

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-12-17 15:44 #1 av: Sims3horzien

Haha jag tycker att detta är jättebra! Jag är pank så jag värvade en av mina emailadresser och skapade ett nytt och spelade till lvl. Vipps fick jag 150 sc haha.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.