Fakta & information

Star Stable Horses

2017-01-30 20:42 #0 av: Herveaux

Den nya appen heter Star Stable Horses, och i den har du chansen att ta hand om ditt helt eget föl fram tills att det är stort nog att ridas på i Star Stable. Just det, du kommer kunna föra över ditt föl till Star Stable där du kan köpa det som ditt helt eget!

För att göra saker lättare har vi några snabba Frågor & Svar åt er!

Hur får jag tillgång till appen?
Öppna bara AppStore eller Google Play och ladda ner appen Star Stable Horses, som är GRATIS!

Hur lång tid tar det att träna upp mitt föl i appen?
Du får ditt föl på level 1, och det kommer vara redo att överföras till Star Stable när det är en vuxen häst på level 10. Om du använder appen varje dag kommer detta ta dig tio dagar.

Hur för jag över min häst från appen till Star Stable?
När hästen du tagit hand om når level 10 kommer du få möjlighet att logga in på ditt Star Stable-konto i appen. Du kommer då få chansen att köpa din Mustang för 969 Star Coins och det kommer direkt hamna i ditt hemstall eller i din hage, upptränad till level 10!

Måste jag vara Star Rider för att överföra min häst?
Nepp, alla spelare kommer kunna föra över sin häst från appen till Star Stable för 969 Star Coins.

Kan jag skaffa mig alla fölets färger?
Absolut! Du kan när som helst återställa appen för att kunna börja om på nytt med ett nytt föl.

Källa: https://www.starstable.com/se/article/3482

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-04-12 13:44 #1 av: Herveaux

Uppdateringar och tillskott för Horses-appen
Nu när vi fått Haflinger till ön, så vill inte appen vara sämre, därför finns det nu 3st bedårande Haflinger-föl att föda upp och sen köpa in till spelet.

Har du flera SSO-konton?
Då behöver du inte längre föda upp ett föl till varje konto utan när den lilla krabaten har nått level 10 och är redo att flytta in i ditt stall, kan du nu välja om du vill köpa in den till endast ett konto eller till flera på en gång! Smidigt va?

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-11-10 21:53 #2 av: Herveaux

NYA TIDER FÖR STAR STABLE HORSES!
Hej StarFam! Idag har vi lite roliga nyheter kring vår app Star Stable Horses, som är helt gratis att ladda ner för både iOS och Android!

Nya äventyr väntar!
Våra apputvecklare har jobbat stenhårt bakom kulisserna hela hösten med att förbereda Star Stable Horses för nya spännande uppdateringar. Det betyder både framtida funktioner och nya föl, och vi är så klart väldigt nyfikna på vilka hästraser ni helst vill ha i appen!

Vi vill veta vilka drömföl ni skulle vilja se i Star Stable Horses!Vi vill veta vilka drömföl ni skulle vilja se i Star Stable Horses!

En ny häst!
Redan nu finns det ett nytt föl i Star Stable Horses! Detta föl kommer växa upp till den populära fuxfärgade Morganhästen som redan går att köpa i Star Stable Online. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som varit intresserad av hästen men inte kommit till skott än. När ni köper en häst genom Star Stable Horses kommer den vara tränad till level 10 när den anländer till ert stall!

5 dagar istället för 10!
Tidigare har det tagit er tio dagar att träna upp era föl i Star Stable Horses tills de blivit stora nog att resa till Star Stable Online, men nu tar det endast fem dagar! Vi har också ändrat hur appen räknar dygn, vilket betyder att en ny dag räknas från midnatt istället för som tidigare då du behövde vänta 24 timmar efter varje gång du besökt appen för att kunna fortsätta.

Vi hoppas att ni har kul när ni leker med era föl!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/4364

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-02-15 21:25 #3 av: Herveaux

NY UPPDATERING I STAR STABLE HORSES!
Hej StarFam! Alla Hjärtans Dag har kommit till Jorvik, även i vår app Star Stable Horses som är gratis att ladda ner till Android och iPhone. För att fira denna kärleksfulla dag har vi nu en ny, spännande våruppdatering till appen!

Våren är här!
För att fira våren har snön smält bort och träden har börjat blomma runt din hage!

Ta hand om fler hästar!
Hästar är flockdjur och tycker inte om att vara ensamma, men nu kan du ta hand om upp till fem föl åt gången för att fylla ditt stall med klappret av små hovar! Då du går in i ditt stall i Star Stable Horses får du en extra boxplats HELT GRATIS för att kunna hämta en ny kompis till ditt föl, och då du går tillbaka till din hage kan du se dina föl leka tillsammans. Du kan ha upp till fem föl åt gången genom att köpa ytterligare boxplatser!

Då du nu för över en häst från Star Stable Horses till Star Stable Online kommer du fortfarande kunna se din häst inne i appen. Om du vill ta bort din häst från Star Stable Horses för att göra plats för ett nytt föl gör du så här:

★ Klicka på hästen du vill ta bort i hagen.
★ Klicka på hästens namn i det övre högra hörnet av skärmen och klicka på ikonen med det vita hästhuvudet.
★ Välj den lilla minusikonen bredvid din häst och klicka på “Ja” för att ta bort den från Star Stable Horses.

Hästarna du har fört över till Star Stable Online kommer inte påverkas om du tar bort en häst i Star Stable Horses.

En helt ny häst
En fluffig liten nordsvensk häst har funnit sin väg till Star Stable Horses! Denna häst är helt unik för Star Stable Horses, och om du tränar upp den till level 10 kan du föra över den till Star Stable Online för 749 Star Coins.

Dela all #NSHLove med #StarStableHorses!

Vi hoppas att ni får det roligt med era nya föl!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text och bild: https://www.starstable.com/se/article/4867

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.