Fakta & information

Star Stable Horses

2017-01-30 20:42 #0 av: Herveaux

Den nya appen heter Star Stable Horses, och i den har du chansen att ta hand om ditt helt eget föl fram tills att det är stort nog att ridas på i Star Stable. Just det, du kommer kunna föra över ditt föl till Star Stable där du kan köpa det som ditt helt eget!

För att göra saker lättare har vi några snabba Frågor & Svar åt er!

Hur får jag tillgång till appen?
Öppna bara AppStore eller Google Play och ladda ner appen Star Stable Horses, som är GRATIS!

Hur lång tid tar det att träna upp mitt föl i appen?
Du får ditt föl på level 1, och det kommer vara redo att överföras till Star Stable när det är en vuxen häst på level 10. Om du använder appen varje dag kommer detta ta dig tio dagar.

Hur för jag över min häst från appen till Star Stable?
När hästen du tagit hand om når level 10 kommer du få möjlighet att logga in på ditt Star Stable-konto i appen. Du kommer då få chansen att köpa din Mustang för 969 Star Coins och det kommer direkt hamna i ditt hemstall eller i din hage, upptränad till level 10!

Måste jag vara Star Rider för att överföra min häst?
Nepp, alla spelare kommer kunna föra över sin häst från appen till Star Stable för 969 Star Coins.

Kan jag skaffa mig alla fölets färger?
Absolut! Du kan när som helst återställa appen för att kunna börja om på nytt med ett nytt föl.

Källa: https://www.starstable.com/se/article/3482

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-04-12 13:44 #1 av: Herveaux

Uppdateringar och tillskott för Horses-appen
Nu när vi fått Haflinger till ön, så vill inte appen vara sämre, därför finns det nu 3st bedårande Haflinger-föl att föda upp och sen köpa in till spelet.

Har du flera SSO-konton?
Då behöver du inte längre föda upp ett föl till varje konto utan när den lilla krabaten har nått level 10 och är redo att flytta in i ditt stall, kan du nu välja om du vill köpa in den till endast ett konto eller till flera på en gång! Smidigt va?

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-11-10 21:53 #2 av: Herveaux

NYA TIDER FÖR STAR STABLE HORSES!
Hej StarFam! Idag har vi lite roliga nyheter kring vår app Star Stable Horses, som är helt gratis att ladda ner för både iOS och Android!

Nya äventyr väntar!
Våra apputvecklare har jobbat stenhårt bakom kulisserna hela hösten med att förbereda Star Stable Horses för nya spännande uppdateringar. Det betyder både framtida funktioner och nya föl, och vi är så klart väldigt nyfikna på vilka hästraser ni helst vill ha i appen!

Vi vill veta vilka drömföl ni skulle vilja se i Star Stable Horses!Vi vill veta vilka drömföl ni skulle vilja se i Star Stable Horses!

En ny häst!
Redan nu finns det ett nytt föl i Star Stable Horses! Detta föl kommer växa upp till den populära fuxfärgade Morganhästen som redan går att köpa i Star Stable Online. Det här är ett perfekt tillfälle för dig som varit intresserad av hästen men inte kommit till skott än. När ni köper en häst genom Star Stable Horses kommer den vara tränad till level 10 när den anländer till ert stall!

5 dagar istället för 10!
Tidigare har det tagit er tio dagar att träna upp era föl i Star Stable Horses tills de blivit stora nog att resa till Star Stable Online, men nu tar det endast fem dagar! Vi har också ändrat hur appen räknar dygn, vilket betyder att en ny dag räknas från midnatt istället för som tidigare då du behövde vänta 24 timmar efter varje gång du besökt appen för att kunna fortsätta.

Vi hoppas att ni har kul när ni leker med era föl!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/4364

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.