Fakta & information

Bli en del av Team Star Stable

2017-05-24 16:01 #0 av: Herveaux

Vi är väldigt glada och stolta över att tillkännage vårt nya sponsorprogram Team Star Stable i samarbete med Hööks! Alla som håller på med hästar vet att hästsporten är en tuff sport fylld av kärlek, passion och hårt jobb, men det är inte alla som har möjligheten att rida för tränare eller ge sig ut på tävlingsbanorna. Idag kan vi äntligen tillkännage vårt nya sponsorprogram Team Star Stable för unga ryttare som vill utvecklas tillsammans med sina hästar!

Tillsammans med det svenska Hööks Hästsport har Star Stable tagit fram ett ettårigt sponsorprogram för unga ryttare som vill utvecklas tillsammans med en sköthäst, medryttarhäst, ridskolehäst eller även sin egen häst.

Som en del i sponsorprogrammet får den sponsrade talangen ridkläder från kollektionen Team Star Stable för träning och tävling sponsrat av Hööks Hästsport samt träningstillfällen med en tränare från den hästsportgren talangen vill utvecklas inom. Exakt vilken inriktning beror på talangen - oavsett om det är dressyr, trav, frihetsdressyr, voltige eller någon annan gren som gäller hittar vi en tränare som passar dig.

Ditt slutgiltiga mål väljer du själv och kan vara allt från att ställa upp i din första tävling till att ha samlat tillräckligt med kunskaper för att kunna skaffa en egen häst. Din tränare hjälper dig att sätta upp konkreta mål och utveckla dig på vägen mot ett ännu starkare band till din häst!
Under denna resa kommer vi följa de utvalda talangerna och deras hästar genom riddagböcker på bild och video i sociala medier.

Under de första veckorna av vårt sponsorprogram kommer vi börja ta emot anmälningar från Norden. Då vi börjar på en mindre skala kan vi lättare hitta tränare vi vill arbeta med och som kan hjälpa oss att hitta andra duktiga tränare runt om i världen för att ge alla våra talanger största möjliga chans till att utvecklas! Vi kommer ta emot ansökningar från fler länder i takt med att vi kan utöka vårt sponsorprogram. Oavsett var du bor kan du redan idag skicka in din ansökan, och du kan bli kontaktad då vi utökar vårt sponsorprogram till just ditt land.

För att ansöka måste du vara mellan 13 och 20 år. Om du är under 18 måste du ha tillstånd från förälder för att delta. Du måste även ha tillgång till en häst som du vill utvecklas tillsammans med, och om du inte äger hästen själv måste du ha tillstånd från hästens ägare för att delta.

I det ettåriga sponsorprogrammet Team Star Stable ingår:
★ Ridkläder för träning (och tävling i mån av tävlingsintresse) från kollektionen Team Star Stable i samarbete med Hööks Hästsport
★ Schabrak och svettäcke från kollektionen Team Star Stable i samarbete med Hööks Hästsport
★ Träningstillfällen med personlig coachning från en tränare inom talangens önskade inriktning
★ Deltagande i Team Star Stables satsning att dela med sig i framgång och motgång i form av riddagbok på sociala medier och vara en god förebild inom hästsporten.

Anmälan:
Vi vill ha din anmälan på video uppladdad med #TeamStarStable.
I din video vill vi se:
★ Berätta kort om dig själv och din häst - hur gamla är ni och hur ser er historia ihop ut
★ Berätta om ert mål och vilka svårigheter ni behöver arbeta på för att nå målet

Efter att du har laddat upp din video skickar du ett mail till competitions@starstable.com med att nödvändig information för att vi ska kunna kontakta dig.
Se till att bifoga länken till din video i mailet så vi vet vilken video som är din!
★ Namn
★ Mail
★ Ditt namn i Star Stable
★ Var du bor
★ Länken till din video

Vid anmälan måste du ha tillstånd av förmyndare samt hästens ägare. Hästen du anmäler dig med måste ha ett giltigt veterinärintyg som intygar att hästen är i form för den träning du ämnar utföra med den. Både häst och ryttare måste ha giltig försäkring.

Lycka till!

Text & bild: https://www.starstable.com/se/article/3889

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-05-24 21:14 #1 av: RainyDays

Låter sjukt kul! Synd att jag inte kan anmäla mig dock, har ingen egen häst eller någon på foder cx

Anmäl
2017-05-31 12:15 #2 av: Herveaux

En liten teaser...

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-06-01 20:40 #3 av: shia

hade gärna velat vara med:) men då hästarna byts ut i travstallet, (finns alltid tiotal hästar, men vet aldrig om en häst far nästa vecka osv) så blir det svårt å ha en häst.

men om så hade mitt mål antingen varit, att kunna rida ett monté snabbjobb tsm med en häst som står i stallet(ska börja rida monte nu, ridit enstaka gång, och får hjälp av en monteryttare om jag vill) eller att starta en dressyrtävling inom ett år med min "första "passhäst(han jag sköter mest, som kom i nov)  (blir ism att lära honom galoppfattning(kan bara galoppera i lopp... hrm::..) (ludde å hon som hade efter fick honom aldrig att trava ett lopp, och var diskade i samtliga starter(och galopp i alla kval) när han kom, klara han sitt första lopp (med galopp dock, men ej diskad å alla krafter kvar) och ett till, och sist, första felfria loppet å första gången han tog pengXD(5 år, såldes en halv miljon 2 åringXD på elitauktion....)

han e superfin å rida! lyssnar så jättebra, och börjar lära sig gå i form

kom ihåg att du är värd minst lika mycket som personen du ser upp till:) vill du ngt tillräckligt mkt kommer du klara det 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.