berättelsen

Fyra berättelser från Jorvik

2019-10-20 11:12 #0 av: Herveaux

Vi möter Lisa, Linda, Alex och Anne i personliga och starka berättelser, där vi för första gånger får komma Ödesryttarna riktigt nära!

Linda: Legenden om den hvuudlösa ryttaren

Linda kommer med hjälp av sin magiska kraft i kontakt med den medeltida legenden Galloper Thompson, som ridit över ön som en osalig ande i flera århundraden. Kanske är Linda den som Galloper Thompson väntat på i alla år?

Alex: Vinterlång

Alex möter en ung kille som hon hittar en natt i en av stallets tomma boxar där han övernattat, eftersom hans pappa slängt ut honom. Det visar sig att Alex egna erfarenheter hjälper henne att komma nära killen.

Lisa: Texas Bluebell

Lisa möter våren under årets första uteritt, men med våren kommer också alla minnen från den hemska ridolyckan där Lisas mamma omkom. Går det ens att njuta av våren och ridning efter något sånt?

anne

Anne ryker ihop med sin mamma inför ännu en dressyrtävling, och drar till stallet mitt i natten. Men just den här gången följer mamman efter, och de möts under en uteritt där de båda får tillfälle att säga allt det som aldrig blivit sagt tidigare…

Boken är skriven av Helena Dahlgren och utgiven av förlaget Bonnier Carlsen.
Finns både som inbunden utgåva, e-bok och ljudbok.

Tack till Bonnier Carlsen som gav tillåtelse att använda deras bilder!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2020-03-23 16:40 #1 av: Herveaux

Lisas berättelse "Texas Bluebell" finns nu med engelskt tal.

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.