Annons:
Etiketterveckans-uppdateringryttarfestivalen
Läst 30 ggr
Herveaux
2024-03-27 12:51

Veckans Uppdatering - v. 13

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

 

Ryttarfestivalen

Hej StarFam! Ryttarfestivalen är här! Känner du tävlingsinstinkterna vakna i den härliga vårluften?

Ryttarfestivalen är ett firande av jorvikiska ryttartraditioner! Hästentusiaster från hela Jorvik samlas på festivalområdet för att sälja sina varor, rekrytera till klubbar och visa upp sina unika ridstilar och intressen. Gör dig redo för tuff konkurrens i dagliga tävlingar med andra spelare! Festivalen stannar här i fyra superroliga veckor. Den slutar i samband med onsdagsuppdateringen den 24 april. Men oroa dig inte, den kommer tillbaka igen nästa år!

Dressyr!

Efter debuten på förra årets Ryttarfestival är dressyr nu en permanent disciplin på Jorvikstallet! Du bedöms inte efter hur snabbt du kan klara tävlingen, allt handlar istället om precision och memorering! Följ rätt mönster i den korrekta gångarten för att fullända dina färdigheter.

Jorvikisk dressyr skiljer sig lite från traditionell dressyr, men det är precis lika roligt och utmanande! Vi har gjort några uppdateringar sedan förra året, inklusive ett nytt introduktionsuppdrag och en ny rutin, så det finns massor av saker som håller dig engagerad och kan hjälpa dig att bli bättre.

Dressyr är bara tillgängligt för Star Riders.

Festivalområdet i Moorland

Festivalens huvudområde finns i Moorland. Kika efter Linda utanför ditt hemstall, prata sedan med Tan på festivalområdet utanför Moorlandstallet för att komma igång! Från festivalområdet hittar du en snabbtransport till championaten. Det är bara att gå fram till Julie bredvid championattavlan. Se till att göra de dagliga uppdragen för att få ytterligare XP och vårpolletter!

Vad mer kan du hitta på festivalområdet i Moorland?

★ Tävla med andra spelare i Ryttarfestivalens dagliga terrängtävlingar!
★ Dansgolv med DJ Kai. Lyssna på dina favoritlåtar i spelet!
★ Veterinärvård – du kan använda vårpolletter för att hålla dina hästar glada!
★ Set finns tillgängliga för vårpolletter och ytterligare set går att köpa!
★ Besök Ginny och Loretta för trendsäkra dagliga uppdrag!
★ Supersöta nya husdjur!

Jorvikstallets öppna hus

Jorvikstallets öppna hus är tillbaka och bättre än någonsin! Öppet hus kommer att vara exklusivt för Star Riders att besöka under Ryttarfestivalen så snart du har låst upp vägen från Wolf Hall Inn genom Gröndalskogen. Använd snabbtransporten mellan festivalområdet i Moorland och Jorvikstallet för att inte missa en sekund av festligheterna. Presentera dig för Lily och Luciana och få en rundtur på festivalområdet. Och … Sabine är tillbaka med sitt rebelliska uppdrag från tidigare Ryttarfestivaler! Är du redo för hennes utmaning och skapa kaos?

Baronessan

Butlern har dykt upp vid Jorvikstallet. Han förbereder inför baronessans ankomst till Jorvikstallet senare under festivalen. Baronessan är väldigt angelägen om att ta reda på vem som är festivalens mest talangfulla ryttare och tävlingsdeltagare. För att imponera på baronessan måste du ställa upp i festivalens tävlingar och championat och verkligen visa att du är helt enastående. När baronessan anländer kommer du ha möjligheten att få en prestigefylld rosett och en nyfiken katt.

Hästpensionering

Nästa hästar som lämnar oss för grönare betesmarker är andalusierna från generation 1. De lämnar Jorvik i samband med onsdagsuppdateringen den 24 april och kommer därefter inte gå att köpa längre. Du hittar dem på Ferdinands hästmarknad innan de får sin välförtjänta pensionering! Du kan köpa andalusierna från generation 1 för 300 Star Coins styck.

Även om vi älskar varenda en av våra gamla hästar behöver vi då och då genomföra förändringar för att se till att spelet kan köras med högsta möjliga prestanda. En av dessa förändringar är att sakta fasa ut våra allra äldsta hästar.

Om du redan har köpt någon av dessa hästar behöver du inte oroa dig! Hästarna förblir oförändrade och ägs fortfarande av dig. Men tänk på att de inte kommer att underhållas med buggfixar, uppdateringar eller ny utrustning.

Andra uppdateringar!

Globala butiken får en uppfräschning! Vi är superglada över att presentera en elegant ny look som förbättrar din shoppingupplevelse. De uppdaterade kameravinklarna och förhandsvisningsfönstret ser till att varje föremål syns tydligt. Berätta gärna vad du tycker om den här förändringen.

Vi är väldigt glada över att få presentera det senaste tillskottet till Moorlandstallet: En häststylist i världsklass! Vi vill se till att det här hemstallet är så attraktivt som möjligt.

Tidlösa klassiker från Bobcats fraktionsbutik tar sig till Marleys retrolada. Hitta supersnyggt retromode, nu till rabatterade priser!

Kommer NÄSTA VECKA!

Dags att lägga till en ny mästare i din samling. Nya färgvarianter kommer till Jorvikstallet!

Tävla och ha kul!

Kärlek från ditt Star Stable-team ♥


Text och bild: https://www.starstable.com/se/article/the-equestrian-festival


// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster

Hej StarFam! Ryttarfestivalen är här! Känner du tävlingsinstinkterna vakna i den härliga vårluften?
  • Redigerat 2024-04-03 10:33 av Herveaux
Annons:
Upp till toppen
Annons: