Star Stable Online

Södra Skördebygden

2015-09-29 00:44 #0 av: Magrat

Vem mer här ser fram emot att Södra skördebygden öppnas, jag kan väl inte vara den enda? Så fram med era teorier nu.

Min egen teori är att vi i alla fall kommer att få även ett Fort Nina, men kanske inte just i Södra skördebygden, det skulle ju göra trion komplett. Annars hoppas jag på att man får veta mer om vad GED-filurerna gjort mot den tidigare borgmästaren, Evelyn. För jag är säker på att det är GED som ligger bakom det försvinnandet.

Tror ni det kommer att komma levelkrav så som till Dino? Vad tror ni helt enkelt, spekulera vilt Funderar

//  Leona

Anmäl
2015-09-29 07:16 #1 av: Starztable

Jag tror också att vi kommer få veta mer angående GED. Det sägs att de råkade sätta eld på Hillcrest i ett projekt och hela byn brann ned. Jag har dock hört om Nya Hillcrest som jag är otroligt sugen på att få veta mer om!

Bilden på kontoret är något angående GED, det syns tydligt på laptopens bakgrund. Jag både tror och hoppas att vi får jobba mer för dem, och kanske till och med träffa på ännu en till, ny GED chef? Funderar

På den andra tjuvkiken ser man Fort Maria i bakgrunden, så jag tror att det är en by liknande Silvergladebyn och Jarlaheim.  

Hoppas på fler sneek peaks imorgon! Kär

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.