Star Stable Online

Epona

2015-12-10 17:36 #0 av: Starztable

Har du inte kommit in i Epona ännu och inte vill få spoilers, läs inte vidare utan klicka dig in på en annan spännande tråd!

Nu är det ett ganska bra tag sedan vi fick möjlighet att ta oss in i Epona. Men jag vill ändå veta, vad är era åsikter angående detta fantastiska område? 

Jag själv älskar det, grafiken blir bara bättre och bättre på både platser och hästar, blir lika förvånad varje gång det kommer något nytt. Det är dock mycket större än Skördebygden och har fortfarande inte hittat alla platser än trots att jag letar som en tok. Det ända jag är ledsen över är Hillcrest, nya hillcrest är väldigt mordernt och snyggt  (i like) men saknar den gamle byn uppe på berget <3  

Hoppas på ännu fler uppdrag, vill veta mer om GEDs senaste projekt och rädda stackars lille Herman hahah! 

Anmäl
2015-12-10 17:42 #1 av: Starztable

Behöver hjälp att hitta följande platser; Buttergoodstallet, Winterwellstallet, Spegelklipporna och Brödön!

Kanske är det bara jag som inte letat tillräckligt noga eller bara missat dem haha, vet inte hur lätta dessa plaster är att hitta. Känns i varje fall som om jag sprungit runt hela Epona flera gånger utan framgång. Någon som vet något, går de ens att komma till? Lipar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.