Lekar

Globala chatten

2016-09-08 12:47 #0 av: [W.D Skorrm]

Efter att ha spelat SSO i nästan 5 år så har jag sett riktigt riktigt riktigt konstiga saker i global chatten så nu vill jag veta vad är de konstigaste du sätt/hört nån/några säga i chatten ?

Anmäl
2016-09-08 19:23 #1 av: Kneko

Många saker. Men de konstigaste sakerna för mig är när folk får för sig att snacka om mig som att de skulle känna mig, vilket som händer dagligen. Loggar in och ser att de snackar om mig, vad jag gjort och hur jag tänker och tycker om saker, typ. 

Anmäl
2016-09-09 11:29 #2 av: Linn Is The New

När ett par personer bråkade om veganer och vegetarianer och sa att folk som åt kött var kallblodiga mördare.

Anmäl
2016-09-26 09:13 #3 av: chelona

Jag kan eventuellt vara skyldig vad gäller några konstiga saker en läser i globalchattenOskyldig. Jag har en lek vi brukar leka där och då kan sägas rätt underliga ting.


En pet peeve jag har är när en avbryter det men håller på med för att svara på någon som vill ha hjälp att hitta lösningen på ett uppdrag/var de kan köpa en häst/var de kan köpa något annat, så en skriver en lång beskrivning på hur de ska hitta så pass väl som en själv kommer ihåg. Då kommer det alltid "var är du? kan du visa?" om om en inte enbart hade skrivit "jag kan visa" om det skulle vara så. En annan kanske är påväg åt helt fel håll. Fast mest irriterande är när de blir arga för att man svarar nej. Hur tänker de egentligen? 

Folk som envisas med att skriva om saker som inte är tillåtna för att det är provocerande är också udda. Vad tror de ska hända liksom?

Anmäl
2016-12-13 20:46 #4 av: Frida Wolfcloud

Det roligaste jag sett var när en spelare anklagade Birgitta Underhand för att "hon" hade sagt att "hon" var Flixiekim! Spelaren var mycket arg över detta!😂

Anmäl
2017-12-08 21:43 #5 av: Moonweather

Det konstigaste som hänt mig hände faktiskt i gruppchatt. Det var nån som bjöd grupp och jag svarade ja för jag tänkte att de kanske ville nåt. Men sen så börjar den här personen bara anklaga mig för att ha gjort nån Saga ledsen. Vet inte ens vem nån av dem var!!

Anmäl
2017-12-13 12:04 #6 av: Eyebulb

Tror det konstigaste jag har sett var när någon avbröt två personers konversation om problem i hemmet med: "Ingen bryr sig! Vart är Spirit?" 

Väldigt finkänslig och sådär.

Anmäl