Star Stable Online

MyStable teaser!

2016-11-28 21:38 #0 av: Herveaux

Wow, wow, wow!!

På onsdag kommer det äntligen.
Bye-bye plankladan och Hello MyStable! Partajar

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-11-28 22:08 #1 av: Magrat

Ja, jag kommer ju inte att sakna den gamla ladan med mörkerspiltan inte. Tycker det ser helt fantastiskt ut. Jag hade väl själv varit nöjd med ett stall och en sadelkammare, men jag vet att många velat ha duschspiltor och små.. tja klubbrum(?). Hoppas bara på att det inte blir allt för dyrt att utöka stallet. Känner ju mig själv och vet att det minsann kommer stå 18 hästar därinne =P

//  Leona

Anmäl
2016-11-28 22:18 #2 av: Herveaux

#1 Ja, det känns som att SSO tog i ordentligt här. Galen
"Jaså? Ni vill ha ett nytt stall..? Nu jäklar ska ni få ett rejält stall så ni behöver karta och kompass för att inte gå vilse!" (Ehm, eller iaf jag med mitt icke-existerande lokalsinne...)

Jag har en känsla av att det kommer komma en del klagomål på priserna för att båda utöka antalet stallplatser och att köpa inredning, men man får ta det som en (efterlängtad) engångskostnad. Glad

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2016-11-28 22:34 #3 av: Magrat

#2 Jo, jag är ju helt beredd på kostnaderna, och tycker faktiskt att det är rätt okej att sätta dyra priser. Spelet ska ju gå runt och det är ju en engångskostnad som sagt. Men ja, mycket gnäll lär det bli och det är ju rätt trist. Är man Star-Rider så kan man ju faktiskt spara veckopengen och så småningom uppdatera.

Men ja, visst verkar det stort. Jag pausade och räknade att de visade stallet med 18 platser så det kanske inte är så stort i början?

//  Leona

Anmäl
2016-11-29 14:13 #4 av: Diiziz

Jag längtar så mycket😄

Anmäl
2016-11-30 00:28 #5 av: MuffinDigger

#3 Tror det skulle vara nio boxar i början. Sen 12 och sen 18. Det kommer säkert kosta en hel del, men som du sa så är det ju bara att spara. (Eller köpa som jag tänker göra, haha)

Är mycket taggad! Och såg jag rätt så har varje häst en egen namnskylt med sitt namn på. Tror ni att andra kan komma in i stallet? Det fanns ju något slags klubbrum tror jag.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.