2017-05-10 16:49 #0 av: Herveaux

DreamWorks Spirit Riding Free™ kommer till Star Stable!
Idag flyttar Spirit in på Jorvik och varje heltimnme kommer han dyka upp någonstans på ön. Håll ögonen öppna för varje gång du hittar på honom så kommer han ha ett uppdrag till dig. Om du hjälper honom med dessa uppdrag så kommer du börja bygga upp rykte med honom och bli vän med den vilda mustangen. 
Allt eftersom ditt rykte med Spirit blir högre kommer du kunna köpa fler och fler saker i Spirit-butiken i Fort Pinta. Butiken drivs av Spirit´s superfans Tori och Sally.
Här kan du bland annat hitta det speciella Miraderoäpplet. Legenden säger att dessa äpplen enbart växer i området där Spirit föddes, och du kan bara köpa äpplet om Spirit verkligen litar på dig.
Vem vet? Om du ger Spirit äpplet kanske han beslutar sig för att flytta till ditt stall...

Hur kan jag få Spirit till mitt stall?
När du har slutfört nog med uppdrag med Spirit för att nå ryktesnivån Beundrad kommer du kunna köpa det speciella Miraderoäpplet från den nya Spiritbutiken i Fort Pinta. När du matar Spirit med äpplet kommer han flytta in i ditt stall som din häst.

Vad skiljer Spirit från andra hästar på Jorvik?
Eftersom Spirit är en vildhäst kommer han inte gå med på att ha på sig någon utrustning. Då han flyttar in i ditt stall kommer han direkt vara på level 15!
OBS: Du kan inte ändra Spirits namn eller hans man och svans..

Hjälp Marley med årets vårfestival!
Nu är det återigen dags för vårfestivalen och Marley behöver lite hjälp med att laga den godaste bakade potatisen, den godaste någonsin!
Marley står och väntar på assistans på sin gård.

Detta uppdrag är tillgängligt enbart under denna vecka.
______________________________________________

Vad tycker du om veckans uppdatering?

Vad tycker du om att Spirit har flyttat in i spelet?

Har du sett långfilmen eller serien om Spirit?