Allmänt

Spoilers? (generell fråga)

2017-05-28 10:16 #0 av: Panthola

Vad räknas som spoilers? Och hos vem ligger ansvaret?

Är livrädd att förstöra något för någon (har en persolighet att jag alltid vill vara alla till lags) men får samtidigt panik när jag inte förstår något, t ex i detta spel! Då r det superbra att jag kan fråga här, men jag vill ju heller inte spoila? 

JAG själv klarar spoilers, eftersom jag är en flitig googlare och nog redan har läst om det mesta med detta spel, förutom typ hur jag kommer till vissa delar (och det är det jag behöver hjälp med 80 gånger av 100 när det kommer till detta underbara med komplicerade spel...)

Anmäl
2017-05-28 15:51 #1 av: Herveaux

Hm, svår fråga det där vad som egentligen räknas som en spoiler.

Att fråga om hur man låser upp olika områden tycker inte jag går som spoilers. Dom allra flesta, även nya spelare, har hört talas om vad dom olika områdena heter.
Vill man inte få några som helst hintar åt vad som väntar (tex vilka uppdrag som låser upp Dinodalen/GÅD/Epona) så får man undvika trådar som heter något i stil med "Hur öppnar jag Epona?" Glad

Är man superduper-känslig för spoilers får man vandra försiktigt på forumet och bara läsa trådar som inte har med spelets handling att göra.

Jag har spelat så långt det går i spelet, så jag behöver inte akta mig för spoilers, men jättebra att du frågade om detta, bra påminnelse för mig att hålla ögonen öppna efter rubriker som kan vara en mega-spoiler för andra spelare i lägre level.Tummen upp

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-05-29 16:08 #2 av: Magrat

Jag själv skulle väl tycka att spoilervarningar borde sättas om uppdateringar i ett par veckor. Så att alla som kan har chansen att spela igenom det först.

Men annar är jag nog rätt dålig på att sätta spoilers, har ju spelat i så många år att man tänker att uppdragen är såpass gamla att man inte tänker sig för.

Bra att du tog upp det, då kan man ju faktiskt tänka till lite innan man skriver om både nya och äldre uppdrag.

//  Leona

Anmäl
2017-05-29 18:21 #3 av: Maleficum

Själv är jag inte så kinkig när det gäller spoilers varken i spel, böcker eller film (ibland måste jag faktiskt till och med läsa om handlingen i en film innan jag ser den för att kunna hänga med i vad som händer :P) och för mig har det gått väldigt fort att "komma ikapp" med de nya uppdragen som kommer nu.

Men är ju bra att tänka på för andra som kanske bryr sig mer om det.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.