2017-06-28 18:48 #0 av: Herveaux

Din detektiv-kollega behöver dig!
Nu är hela familjen Hightower engagerad i att försöka rädda Madisons älskade ponny Nightdust (och alla dom andra kidnappade hästarna förstås!) från elakingen Mr. Anwir. Far iväg till Jorvik City, ge familjen din del av historien och akta dig noga för att falla i klorna på Mr. Anwirs glassälskande kumpaner. Håll ett öga på Madison också, vi vet ju hur det gick sist hon agerade på egen hand...
För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gjort uppdraget där du möter Erik och Madison vid Aideen’s Plaza efter att ha försökt rädda Nightdust från Mr Anwir.

10 000 000 StarStable-spelare! Partajar
Våran SSO-familj växer så det knakar och för att fira denna milstolpe har teamet tagit fram en supertjusig jacka åt oss alla.
Värdekod 10MILLION

Dags för årets Midsommar-skattjakt
När alla förberedelserna är klara tillsammans med Steve så är det Felix tur att hålla i trådarna. Han har som vanligt ordnat årets skattjakt och varje dag har han gömt en ny skatt för dig att hitta, som hjälp får du en ledtråd av honom.
Lämna in den till Felix så får du en belöning.
Skattjakten stannar på Jorvik till den 12 juli, så det finns gott om tid att samla på sig alla belöningar!
För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha gett Steve sju sorters blommor i midsommaruppdragen från förra veckan.

Har du inte hunnit preppa inför Jorviks Midsommar ännu? Ingen fara, Steve väntar på din hjälp ända fram till den 12 juli.

Hästmarknad vid Fort Pinta
Midsommar och röda dagar hindrar inte Ferdinand och frugan för att hålla igång affärerna, nu står dom redo i Fort Pinta.

Vad tycker du om Veckans Uppdatering?

Vad tycker du om våra speciella 10-miljoner-spelare-jackor?