2017-07-19 16:10 #0 av: Herveaux

Gary Goldtooth är tillbaka!
Gary och hans magiska Urhästar finns nu återigen på plats i Firgrove´s skogar.
Han stannar tills nästa onsdag och den här gången har han återigen med sig Urhästarna som är av samma modell som våra Islänningar.

Vad är det som händer med hästarnas färger?
De här hästarna har utvecklats där Pandorias energiflöden är som starkast på Jorvik, och därmed är de lite mer färgglada än många andra hästar på ön. På de ställen där Pandorias magi är väldigt stark skiner de ovanliga färgerna starkt, men då hästarna kommer närmre byar och stall kommer färgerna blekna till lite mer naturliga nyanser. När de ger sig ut i vildmarken igen återvänder de coola färgerna!

Hur mycket kostar de?
Dessa häftiga hästar kostar 399 Star Coins.

Hur länge stannar de i spelet?
Du kommer hitta hästarna strax utanför Firgrove fram till den 26 juli. Om du köper någon av hästarna kommer de självklart stanna i ditt stall för alltid!

Okej, något annat som är bra att veta?
Japp! Dessa hästar må se häftiga ut, men de är lite långsammare än andra hästar på Jorvik men samtidigt lite snabbare än ponnyerna.

Säsongsstart för Fort Pintas Strandbar!
Tim Hooper är tillbaka med sin populära strandbar, och ja... det är nog bäst att han får en hjälpande hand för att få ordning på allt.
Har du träffat Tim förut vet du hur det är... Om det är första gången du träffar Tim så kanske det är bra att veta att han har sina egna talesätt... kan man säga. Kanske till och med ett eget språk.

Passa på att kolla in den nyöppnade strandbutiken också!

Strandbaren stänger inte förens den 2a augusti, så det finns gott om tid för er att lära känna varandra...och försöka lista ut vad sjutton killen surrar om...

Rislyktor på Fort Pintas strand
James vill verkligen ge fortets besökare den bästa sommarupplevelsen, så i år har han även bjudit in Kylie Summerbreeze. Hon är en riktig fena på att göra rislyktor, och nu finns dom till försäljning nere på stranden. Prata med henne så berättar hon hur du gör för att skicka iväg rislyktorna.
Passa på att göra det tillsammans med vännerna eller klubben på kvällen för en riktigt magisk upplevelse!

Vad tycker du om Veckans Uppdatering?

Blir det någon Urhäst eller hann du köpa dessa sötnosar under Gary´s förra besök?