2017-08-10 00:54 #0 av: Herveaux

Lystring alla Soul Riders! Det är äntligen dags - den här veckan behöver Fripp och druiderna din hjälp mer än någonsin eftersom det är dags för ett makalöst äventyr!

En väg till Pandoria
Den förlorade Soul Ridern Anne har varit försvunnen i Pandoria, den otroligt farliga världen som existerar i en annan verklighet än vår egen, under en väldigt lång tid. Aideens Beskyddare har nu äntligen lyckats räkna ut exakt var hon är - vilket betyder att det är dags för ett räddningsuppdrag! Men, man promenerar inte bara in i Pandoria och tonvis av otäckheter lurar kring varje hörn på vägen. Fripp och våra Soul Riders behöver din hjälp för deras mest episka äventyr hittills!

De här uppdragen kan vara lite läskiga för yngre Soul Riders, så det kan vara bra att ge sig ut på äventyret tillsammans med en vän eller en förälder!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha avslutat uppdraget där du tar med dig Justin Moorland till den Hemliga Skogsgläntan.

Högsta druidmode för dina äventyr!
Du är en druid som ska ut på äventyr och du bör se ut som en också! Druidkläderna från våra senaste huvuduppdrag är tillbaka i Valedale tillsammans med ännu ett coolt set under enbart den här veckan. Vilket set tycker du mest om?

Hästmarknaden
Skynda er över till Eddie och Ferdinand borta vid Jorvikstallets arena för att se vilka hästar de har med sig den här veckan!

Ha en magisk vecka!
Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/4093