Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v.33

2017-08-16 22:42 #0 av: Herveaux

Hjälp Johanna med förberedelserna!
Det är Johanna som ansvarar över Jorvikstallets Öppet Hus och det finns massor med jobb att göra medan det förbereds för alla roliga aktiviteter. Hon behöver din hjälp och du kommer även få en fin belöning om du hjälper till - för att inte nämna ett par speciella tävlingar! Glöm inte heller att ta dig en titt på den speciella Öppet Hus-butiken.

Jorvikstallets Öppet Hus finns på Jorvik till den 30 augusti.

För att kunna spela dessa uppdrag måste du vara Star Rider och ha avslutat uppdragen där du matar djuren kring Jorvikstallet.

Testa den nya banhoppningen!
När du är klar med att hjälpa Johanna kommer hon skicka dig till hennes vän Jannica som håller i en speciell banhoppningstävling, endast tillgänglig under Jorvikstallets Öppet Hus! Missa inte denna roliga tävling!

Hästmarknaden
Denna vecka håller Hästmarknaden på att byggas upp vid Fort Pinta.

Ha en härlig vecka!
Kramar från SSO-teamet ♥

Text och bild: https://www.starstable.com/se/article/4108

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-08-17 14:54 #1 av: Vrilen

Älskar banhoppningen!KärGillar starkt att det är nya varianter av hinder med.

Hade nog hellre velat ha en hint om ett nytt område eller liknande då det absolut finns nada att göra för mig i spelet nu. Visst det är roligt med uppdrag (Tagga level 21 snart) men när man har gjort klart dom så finns det inget att göra. Det behöver hända något nytt i spelet!

Anmäl
2017-08-17 19:06 #2 av: Maleficum

#1 Håller med dig (även om jag precis blivit level 19 om jag minns rätt, men inte spelat så länge så har ju missat massa säsongsuppdrag) har inte heller något att göra mer än att levla upp min ponny. Går för fort att göra alla nya uppdrag som dyker upp också.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.