Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 50

2017-12-13 16:29 #0 av: Herveaux

VÄLKOMMEN TILL MISTFALL!

Hej StarFam! Stunden vi alla väntat på är äntligen här: det är dags att utforska Mistfall!

Jorviks nya område Mistfall är en helt fantastisk plats, med storslagen natur och helt nykomponerad musik. Fortsätt läsa för att se hur du tar dig dit!

Vad finns att upptäcka i Mistfall?
★ Den vackra byn Dundull – komplett med ett nytt hemstall!
★ Insekter och fåglar flyger fritt i Mistfall! Under dagarna hittar du fåglar och fjärilar medan du under natten hittar lysande små eldflugor.
★ Nya butiker med kläder och utrustning.
★ En cool butik som bland annat säljer örhängen.
★ En skönhetssalong med en helt ny frisyr.
★ I samma salong finns även fyra nya ansiktsmålningar värdiga en upptäckare!
★ Tre nya hästar i Dundulls stall: en connemara, en mustang och en haflinger!
★ Två nya fraktioner att bygga rykte med.

Förutom allt som kommer till spelet idag kommer vi självklart fortsätta fylla ut Mistfall med fler uppdrag, tävlingar och annat kul framöver!

Passagen till Mistfall
Passagen mellan Firgrove och Mistfall har länge varit stängd – det ryktas om en sjukdom som sprids i området. Samtidigt har en mystisk grupp människor spärrat av Mistfalls kristallklara sjö och vägrar släppa fram områdets invånare till den...

Rania, en flicka från byn Dundull, har tillsammans med sin häst lyckats smita förbi passagen för att besöka sin mormor i Firgrove. Färden har inte gått riktigt som planerat och nu behöver Rania behöver din hjälp för att ta sig hem igen och lösa mysteriet med sjukdomen i Mistfall.

Möt upp med Ranias mormor Rose utanför Firgrove för att påbörja den episka resan in i Jorviks senaste område!

För att kunna spela detta uppdrag och öppna passagen till Mistfall behöver du vara en Star Rider och ha nått level 12. Du behöver också ha gjort uppdraget där Mrs Packard i Firgrovebyn ger dig sin hyresavi. 

Träffa våra Jorvik Rangers!
Mistfall är känt för sin storslagna nationalpark, som vaktas av gruppen Jorvik Rangers. En av dem heter Violet och är en riktig naturvän! Violet kommer lära dig mer om Jorvik Rangers, och hon behöver också hjälp att dokumentera Mistfalls djurliv med hjälp av en kamera. Men för att kunna göra det behöver hon först hjälp att hitta sin virriga häst Nutkins, som lätt går vilse...

För att kunna träffa Violet måste du ha gjort uppdraget där Rania Varanger tackar dig för att ha hjälpt henne genom Mistfall och Jorvik City.

Orientering i Mistfall!
Alonso är en ung Jorvik Ranger som tagit sig till denna hästälskande ö hela vägen från Chile! Han är en upptäckare i hjärta och själ, och är en av Mistfalls skickligaste guider. Om du följer med honom på en skogsritt kommer han även visa dig sin helt egna orientering som du kan prova tillsammans med dina vänner!

För att träffa Alonso måste du först ha mött hans kollega Violet och uppnått ryktesnivån Gillad med Dundulls Jorvik Rangers.

Misträvarna!
I Mistfall finns ett helt nytt husdjur: den mysiga misträven! Dessa fantastiska husdjur har ett härligt temperament, och är snabba nog för att kunna springa bredvid din häst även på de snabbaste av skogsturer!

Om du är sugen på att skaffa dig en egen misträv ska du inte missa chansen att träffa Kit! Hon bor i Dundull och älskar de vackra misträvarna så mycket att hon har hela huset fullt av dem. Hjälp Kit med ett par ärenden för att få chansen att köpa en av hennes fantastiska misträvar! 

För att kunna träffa Kit och köpa hennes rävar måste du ha gjort uppdraget där Rania Varanger tackar dig för att ha hjälpt henne genom Mistfall och Jorvik City. 

Transport till och från Mistfall
Lystring alla resenärer! Jorviks trafikverk meddelar att det finns en ny transport i byn Dundull. Du kan använda transporten för att resa mellan Mistfall och alla Silverglades rosa transporter efter att du har besökt Dundull för första gången.

Vid Dundull finns också en ny busshållplats! Det betyder att du kan åka direkt därifrån till Jorvik City. När du lämnar Jorvik City igen kommer du automatiskt hamna på den busshållplats du tog bussen från för att komma dit. 

För att låsa upp den nya busshållplatsen måste du först ha gjort uppdraget där du följer med Rania Varanger till Jorvik Citys Galleria.

Aaaaooooooooooow! 
Jorviks alla vargar hälsar! De har fått sig en ny, uppdaterad look och ser nu ännu coolare ut än innan! 

Julfirandet fortsätter!
Tomten är långt ifrån färdig med årets julfirande! Glöm inte bort att besöka hans julby för att tävla i roliga tävlingar, byta ut julönskningar mot kläder i isgrottan och leka ute på den hala isen! Den här veckan har det kommit några nya jultröjor med matchande mössor som går att samla på sig.

Om du behöver en påminnelse om hur allt går till i julbyn kan du kika på våra nyheter från tidigare onsdagar där vi förklarar allt ni behöver veta!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp hästmarknaden vid Fort Pinta och står och tjuvkikar över sundet för att se om de kan få sig en skymt av Mistfall… Rid till Fort Pintas hamn om du vill prata med dem och kanske köpa någon av deras hästar!

Star Stable Game News
Matilda och Game Master Ylva har massor att prata om, så missa inte deras äventyr på våra sociala medier.

Phew! Vilken uppdatering! Vi här på Star Stable har jobbat så svetten lackat under en lång tid nu för att få klart Jorviks nya område, och vi är otroligt glada och stolta över att äntligen kunna öppna upp det för er. Ha en underbar vecka i Mistfall!

Kramar,

Ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/4522

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-12-14 16:23 #1 av: Maleficum

Jag vill flytta till Dundull! Så vackert =D Men har bara 19 SC så måste vänta tills lördag :( Längtar också tills jag /har råd att skaffa mig en räv Hjärta

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2017-12-14 18:43 #2 av: mimmsan03

vad kostar en räv?

Anmäl
2017-12-14 18:52 #3 av: Maleficum

#2 Kolla bara lite snabbt och det var 400 sc ungefär så rätt dyra (om man jämför med övriga husdjur).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2017-12-14 20:40 #4 av: Vrilen

#2 450 SC

Anmäl
2017-12-14 20:49 #5 av: Cornelia Isaksson

Vilka färger finns rävarna

Anmäl
2017-12-14 20:50 #6 av: Cornelia Isaksson

Visa gärna bilder om ni har

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.