Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 52

2017-12-27 21:07 #0 av: Herveaux

GOTT NYTT ÅR!
Hej allihopa! Det är dags för vår årliga nyårsuppdatering, och vilket år vi haft! Vi är dock inte klara än – vi har några nya, spännande saker till er den här veckan!

Star Stables nyårsfirande!
Det är dags att fira in det nya året och det gör vi med fyrverkerier och vackra nyårsklänningar! Varje heltimme kan ni i jultomtens vinterby se en fantastisk fyrverkerishow tillsammans med era vänner, och du kan även skjuta upp egna fyrverkerier på speciella platser vid julmarknaden.

På julmarknaden finns också en speciell nyårsbutik där du kan köpa nyårsklänningar från tidigare år, och vi har även en vacker klänning i en helt ny modell till årets speciella tillfälle!

Träffa Dolly Style!
Den här veckan firar vi årets sista helg med musik från bandet Dolly Style! I Fort Pintas disco kan ni den här helgen dansa till deras hitlåtar Bye Bye Bby Boo och Unicorns and Ice Cream. Framöver kommer ni kunna lyssna till båda låtarna i discot på utvalda helger. Spännande! Nu dansar vi loss på discot i helgen!

Om ni ska rocka loss i discot behöver ni snygga kläder att dansa i! Använd värdekoden DOLLYSTYLE för att få FYRA tröjor helt GRATIS: en med Dolly Styles logga och tre med fantastiska enhörningar!

Nya guldstjärnor!
Är du en upptäckare i klass med Jorvik Rangers? Då är det här något för dig! I Mistfall finns det nu 6 nya guldstjärnor att samla på sig. Guldstjärnorna ger ingen bonus, men det är kul att kunna samla alla! Ni kommer dock märka att det finns ytterligare 2 i listan av stjärnor, men de går inte att hitta riktigt än… Mer om det en annan vecka!

En uppdatering till Hästmarknaden!
Eddie och Ferdinand har rest Jorvik runt under lång tid, och de förtjänade verkligen en liten uppgradering! Nu finns det en speciell skylt på Hästmarknaden som tillåter dig att byta hästar på Hästmarknaden för att kunna titta på ännu fler vackra hästar varje gång Eddie och Ferdinand håller öppet. Ni vill inte missa att kika på det här! Hästmarknaden hittar ni denna vecka vid Silvergladebyn.

Julmarknaden
Förutom alla spännande nyårsgrejer kan ni fortsätta leka i julmarknaden precis som tidigare och allt julkul finns kvar till den 10 januari.

Ha en fantastisk vecka och ett underbart nytt år!

Kramar från ert SSO-team ♥

https://www.starstable.com/se/article/4603

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-12-27 21:11 #1 av: Herveaux

GULDSTJÄRNOR!! Jag har inte hittat alla av dom nya som kom i senaste lasset, men ju fler att leta efter desto lyckligare är jag!Skrattar

Uppdatering hos Ferdinand och Eddie låter ju supersmidig - måste kollas in! 
(Har haft lite ont i magen för att skriva artikel om Hästmarknaden och vilka hästar som finns på vilket ställe, vill ju inte missa någon sötnos. Nu verkar det problemet ha blåst bort - dags att börja skriva.)

Kul med ny musik på discot, även om det inte är min musiksmak. Men oddsen att Iron Maiden kommer till Star Stabhle är...rätt låg. Gapskrattar

Nu ska jag in och göra rykten och försöka tajma en fyrverkerishow!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2017-12-28 11:11 #2 av: Vrilen

Jag och en kompis loggade in direkt och letade stjärnor! Vi hittade faktiskt (Till min förvånad) 6 st stjärnor. Men vi kunde bara ta 5 av dom. Men på kvällen hittade vi en video och hittade alla 7Partajar

Musiken som kom till discot var heller inte alls min musikstil. Följer en hel del spelare från andra länder och deras reaktion var mest...wtf...Gapskrattar Lite nightcore eller rock skulle nog inte skada..Skämtar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.