Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 1

2018-01-03 18:22 #0 av: Herveaux

ÅRETS FÖRSTA HÄSTAR!
Hej StarFam, och välkomna till 2018! Vi kickar igång året med bland det bästa som finns, vilket förstås är hästar!

Nya hästar!
I stallet vid Dundull i Mistfall finns det nu tre nya hästar: två vackra connemaror och en imponerande hannoveranare. Ni vill inte missa dessa snyggingar! Connemarorna kostar 810 Star Coins och hannoveranaren kostar 890 Star Coins.

Jul och nyår vid julmarknaden!
Nu har ni en sista chans att ta del av vårt jul- och nyårsfirande i tomtens julby! Byn går att besöka fram till nästa veckas uppdatering innan tomtens nissar reser iväg och livet på Jorvik återgår till det vanliga – eller ja, så vanligt som det nu kan bli på Jorvik!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand är på resande fot och först nästa onsdag kommer de öppna Hästmarknaden igen – då vid Västkobbens Fiskeby!

Tervetuloa suomalaiset kaverit!
Terve-vaddå? Jo, det där betyder “Välkommen, finska vänner!” på finska! Jajamen: Star Stable Online finns nu även på finska! Vi är jätteglada att alla våra vänner i vårt grannland Finland nu äntligen kan spela på sitt eget språk. Håll utkik efter fler språk som kanske läggs till framöver…

Star Stable HQ flyttar!
När vi först släppte Star Stable Online 2011 var vi nio personer som jobbade på Star Stable HQ. Sedan dess har vi vuxit så det knakar! Vi har faktiskt vuxit så mycket att vi behövt flytta till större kontor ett antal gånger, och nu är det dags igen. Under 2017 hade vi praktiskt taget en ny medarbetare som började varje vecka, och vi är numera ett team på över 100 personer!

Den här veckan håller vårt team på för fullt med att packa ihop alla sina datorer, prylar och krukväxter i flyttlådor inför vår flytt till en ny, större och bättre studio. Vi är supertaggade inför flytten och kommer att lägga ut bilder på våra sociala medier när vi väl flyttat in i våra nya lokaler, så håll utkik!

Star Stable Game News
Som ni kanske har märkt så har Star Stable Game News ett uppehåll medan Matilda och Game Master Ylva har semester och vilar upp sig. De kommer tillbaka igen så snart vi byggt upp en inspelningsstudio i vårt nya kontor! Håll koll på våra sociala medier för info om deras återkomst.

Ha en härlig vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/4616

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-01-03 18:32 #1 av: Vrilen

Älskade den vita connemaranKär Äger ingen av hannoveranarna just för att jag inte har gillat färgerna men den som kom var faktiskt riktigt snygg. Kanske blir ett köp vet inte riktigt.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.