Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v.7

2018-02-14 10:35 #0 av: Herveaux

ALLA HJÄRTANS DAG!
Glad Alla Hjärtans Dag, StarFam! Invånarna på Jorvik ÄLSKAR Alla Hjärtans Dag, och nu är det dags för det årliga firandet! Dessutom har en ny butik öppnat i Jorvik Citys Galleria.

Årets firande pågår till den 28 februari, så missa inte att ta del av allt kul som händer på Jorvik!

Dereks försvunna brev
Runt Alla Hjärtans Dag skickas det många brev på Jorvik, och det betyder att brevbäraren Derek i Silvergladebyn har mycket att göra. Besök honom i Silvergladebyn för att hjälpa honom!

Tävla hos Lowe Westberg!
Lowe Westberg är en glad tjej som har satt upp en tävling i vänskapens anda vid Jorvikstallet. Om du går med i en grupp med dina vänner, nya som gamla, och tävlar i Lowes lopp kommer du få små hjärtan som du kan byta in vid Lowes fina hjärtkorg för att få 11 speciella belöningar.

Du kan byta varje hjärta du samlar på dig mot en belöning. Dags att samla dina vänner och börja tävla!

Alla Hjärtans Dag-butiker
Små butiker fyllda av fina kläder som passar perfekt för Alla Hjärtans Dag har poppat upp runt om på Jorvik! Vid Moorlandstallet finns det också en extra butik där du kan köpa söta nallebjörnar till din sadelväska. Missa inte att besöka butikerna för att ta del av både föremål från tidigare års firanden samt några helt nya plagg!

Välkomna till Purple Pony!
I Jorvik Citys Galleria slår en helt ny butik upp portarna idag! Purple Pony är butiken där alla Jorviks cosplayers samlas för att köpa föremål från sina favoritserier som den populära serietidningen Canter Ella och den animerade serien Knights of Unistria.

I denna häftiga affär kan du köpa kläder som är perfekta för en cosplayer som gillar någon av serierna, och det finns dessutom matchande utrustning till din häst! Dessa kläder kan passa perfekt till teater, en maskerad eller bara om du vill klä upp dig lite extra - och dessutom passar de perfekt för er som gillar att delta i championat!

Ett hus på vift!
Några av er har märkt att ett hus i Månskäreby har varit ute på vift i ett par veckor och därför har det varit svårt att nå Månskärebys hästtransport. Jorviks bästa flyttfirma kallades in för att lösa problemet och huset har nu forslats iväg.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att tävla i Lowes tävling, så denna vecka är deras marknad stängd. Nästa vecka öppnar de upp marknaden vid Silvergladebyn.

Star Stable Game News
Missa inte veckans nyheter tillsammans med Matilda och Game Master Ylva!

Ha en underbar vecka på Jorvik!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text:  https://www.starstable.com/se/article/4850

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-02-14 13:09 #1 av: Cornelia Isaksson

Kan dom inte strunta i den där grupp tävlingen

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.