2018-03-07 18:39 #0 av: Herveaux

NYA HÄSTAR OCH ETT RÄDDNINGSUPPDRAG!

Hej StarFam! Välkommen till en uppdatering där MASSOR händer på Jorvik!

Rädda Herman!
Jorvikstallets ägare Herman har varit i GED’s klor länge, och det är dags för en räddningsaktion. Mrs X pålitliga spion Silencia Tranquila kommer leda dig på ett riskfyllt uppdrag där gamla fiender lurar runt varje hörn…

För att kunna göra det här uppdraget måste du ha pratat med Mrs X efter att ha fått Gretchens hjälp med att hacka ett krypterat USB-minne.

Tre nya hästar!
Tre fantastiska nordsvenskar har landat på Jorvik - ni hittar en magiskt mörkbrun häst i Valedale och i Firgrove hittar ni en unik cremello plus en fantastisk fux. Dessa nya kompisar kostar 749 Star Coins och är förstås köldtåliga!

Hästmarknaden
Kan ni inte få nog av hästar den här veckan? Då är det väl tur att Eddie och Ferdinand nyss har öppnat upp hästmarknaden! Besök dem vid Västkobbens Fiskeby för att ta er en titt på deras hästar.

Together med Karin och Matilda
Har ni någonsin undrat hur en polishäst tränas för att klara av stressfulla situationer? Då vill ni inte missa lördagens avsnitt av Together då Karin och Matilda besöker Stockholms polisrytteri!

Star Stable News
Både Matilda och Game Master Ylva älskar hästar, så de är lite extra glada över dagens uppdatering! Missa inte deras äventyr på våra sociala medier.

Fixade buggar i februari
Förutom några stavfel här och var har vi åtgärdat följande buggar:

★ Då nordsvenskarna landar efter en stegring har de ibland gett ifrån sig ett dubbelt landningsljud. Det är nu åtgärdat.
★ Ett hus hade landat framför transporten i Månskäreby. Jorviks flyttfirma har flyttat på huset så att alla kan nå fram till transporten igen.
★ Om ni köper utrustning till en jorvikisk urhäst kommer den nu få sin magiska färg i köpfönstret för att det ska bli lättare att hitta passande utrustning.
★ Vi har fixat till skuggorna i spelet så de inte blir fyrkantiga om effekten “Bloom” är aktiverad i spelalternativen.
★ Då ni rider på de uppdaterade arabiska fullbloden och pintoaraberna sitter ni nu lite längre fram i sadeln.
★ Andra spelare döljs nu då ni står på scen i Thalias teateruppdrag.
★ Några av er har råkat frysa fast efter att ha avslutat en tävling i spelet. Det är nu åtgärdat.
★ Några tunnor kring Vingården har fått nya texturer.
★ Ibland har inte rätt animationer synts på andra spelare då ni rider tillsammans, och det är nu fixat.
★ Under vissa uppdrag med Linda inne i Vingårdens bibliotek har hon stått upp i sin stol. Bibliotekarien har sagt åt Linda att sätta sig ner medan hon läser.
★ Några av er verkar ha haft hoppstyltor inbyggda i era skor - ni har nämligen studsat upp och ner då ni klivit av era hästar! Då ni sitter av nu kommer ni stanna på marken tills ni kliver upp på er häst igen.
★ Några av er har inte kunnat flytta över hö från ryggsäcken till er garderob, men det är väl klart att hö ska förvaras inne i stallet! Nu går det att flytta över höet igen.

Ha en spännande vecka med uppdrag och hästar!

Kramar från ert Star Stable-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/4930