Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 15

2018-04-11 19:06 #0 av: Herveaux

JOJO SIWA ÄR HÄR!
Hej StarFam! Idag har vi både ett coolt besök samt nya uppdrag som väntar er!

Välkomna JoJo Siwa!
Superstjärnan JoJo Siwa har nu anlänt till Fort Pinta! Denna unga artist är här för att visa sina coola moves i discot och för att sjunga sin helt nya singel Every Girl Is A Super Girl, exklusivt i Star Stable! Hon kommer också sjunga sin hit Kid in a Candy Store. JoJo kommer uppträda varje halvtimme och då hon inte uppträder kommer ni hitta henne i discot för att kunna ta coola selfies med henne!

En butik för alla Siwanatorz!
Förra veckan kom Saffi och Selma till Jorvik, och de har nu öppnat en butik i Fort Pinta! I denna butik kan ni som inte hann spela deras uppdrag förra veckan köpa alla coola belöningar.

Spejarmästers svåra spiontest!
Det är dags för Spejarmäster att utöka sin grupp av trogna budbärare och spioner. Han brukar föredra att använda sig av jordekorrar, men nu har han bestämt sig för att lära upp några olika djur från Mistfall för att se om han kan hitta någon oväntad talang. Den unga druiden Kora vill inget hellre än att hennes tränade fåglar ska få bli en del av Spejarmästers spionprogram, men hon behöver din hjälp för att han ska få se precis hur duktiga fåglarna är! Besök Kora vid hennes stuga i Mistfall för att sätta igång.

För att kunna spela detta uppdrag måste du ha gjort uppdraget där du pratar med Rania då valet i Dundull är avslutat och uppdraget där du tar med dig en del av Ljusceremonins bok från Jon Jarls valv till Elizabeth Sunbeam.

Hästmarknaden
Denna vecka bygger Eddie och Ferdinand upp hästmarknaden utanför Silvergladebyn. Glöm inte att hälsa på dem nästa vecka!

Star Stable News
Som vanligt hittar ni Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier!

Fixade buggar i mars
Förutom några små textändringar och rättningar av stavfel har vi löst några buggar under mars månad:
★ Några av er har märkt av att spelkameran blivit väldigt långsam då man svänger i spelet. Det har vi nu löst.
★ Big Bonny måste ha gått loss på Silvergladebyns klocka, för den visade ett tag helt fel tid! Bonny har tagit sig en ny titt på klockan som nu går rätt igen.
★ Lagom till det spännande uppdraget “Planer för en djärv räddningsaktion” hade Linda plötsligt försvunnit! Vi anropade den försvunna Ödesryttaren och nu går det att göra uppdraget igen.
★ Flera av er lade märke till att vägen mellan Birks Lantgård och Dundull i Mistfall verkar ha varit hemsökt av konstiga karaktärer. Nu kan ni rida på vägen i lugn och ro igen!
★ Det fina Canter Ella-setet med Alla Hjärtans Dag-tema förlorade av misstag alla sina stats. De är nu återställda.

Ha en supercool vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5136

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-04-11 19:07 #1 av: Herveaux

Kameran. Är. FIXAD!! Yay!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-04-12 06:48 #2 av: emeliesophiia

Helt underbart att kameran är fixad, störde ihjäl mig på det!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.