2018-04-18 10:22 #0 av: Herveaux

LUSITANON ÄR HÄR!
Hej StarFam! Idag är Jorviks invånare lite extra spända, för det är dags för en helt ny häst att sätta ner sina hovar på ön!

Den magiska Lusitanon!
Lusitanon är en Portugisisk hästras som är känd för sina vackra rörelser och likhet med den Andalusiska hästen. Nu är det äntligen dags för denna magnifika häst att dansa fram över Jorviks marker med en helt ny rörelse!
★ Vad är det för ras?
Lusitano!
★ Var kan jag köpa den?
Två hästar finns på Silverglades Hästsportcenter och en häst finns i Fort Pinta!
★ Hur mycket kostar de?
949 Star Coins.
★ Vilken level måste jag ha nått för att kunna köpa den?
Du måste ha nått level 7, men under fyra veckor kan du köpa Lusitanon i Fort Pinta även om du är på en lägre level!
★ Måste jag jobba upp något rykte?
Nope!
★ Vilka färger finns att välja mellan?
En skimmel, en mörkbrun och en pearlfärgad!
★ Finns det något annat som är bra att veta?
Absolut! Lusitanon är en dressyrhäst, och därför kan du kanske märka att den blir lite nervös över att hoppa från kort galopp och gör ett lite skojigt hopp för att komma över sitt hinder. Men Lusitanons stora styrka är dess magiska piaff, som du får den att göra genom att klicka på mellanslag då hästen står still!

#LovelyLusitanos

Skaffa JoJo Siwas snygga frisyr!
När superstjärnan JoJo Siwa kom till Jorvik förra veckan visste frisörerna i Fort Pinta knappt vad de skulle ta sig till då de såg hennes coola hästsvans med den stora rosetten. De blev faktiskt så inspirerade att de nu erbjuder exakt samma frisyr till alla sina kunder! Denna exklusiva hårstil är bara tillgänglig under en begränsad period och ni hittar dem i salongen Beauty on the Beach.

Glöm inte heller att stanna till vid Fort Pintas disco varje dag för att dansa till JoJo Siwas episka hit Every Girl’s A Super Girl!

Filminspelning på Jorvik!
Den populära jorvikiska serietidningen om Canter Ella ska nu bli film! Thalia från teatern i Jarlaheim försöker hitta den perfekta hästen för att spela Canter Ellas vackra häst Tintoretto, men det visar sig vara svårare än hon trott - fram till att hon hör rykten om en magiskt vacker häst som skymtats i Fort Pinta.

Hitta Canter Ella-skylten vid Silverglades Hästsportcenter för att sätta igång med dessa spännande uppdrag!

För att kunna spela detta uppdrag måste du ha nått åtminstone level 6 och ha gjort uppdraget då du hjälper Landon att klippa hans får.

Cool utrustning och nya kläder!
Visst vill du väl matcha din snygga Lusitano med lite ny utrustning? I Jorvik Citys Galleria hittar du ett helt nytt set med kläder och utrustning både till dig och till din häst! Glöm inte att ta dig en titt i dekorationsbutiken på andra våningen för att verkligen komplettera din look!

Hästmarknaden
Om du verkligen är i hästköpartankar passar det ju perfekt att Eddie och Ferdinand håller öppet utanför Silvergladebyn den här veckan!

Star Stable News
Matilda och Game Master Ylva har förstås massor att dela med sig av idag, så se till att besöka dem på våra sociala medier!

Ha en fin vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5167