Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 17

2018-04-25 10:55 #0 av: Herveaux

TVÅ COOLA FUNKTIONER!
Hej StarFam! Det är dags för en speciell uppdatering där vi har två coola funktioner att dela med oss av!

BLI JORVIKS BÄSTA MÄSTERFOTOGRAF!
Har du någonsin sett bilder från Star Stable som fotografen lagt ner timmar på att piffa upp och redigera och tänkt att du också vill kunna ta likadana bilder? Nu är det hur enkelt som helst att fota bilder i Star Stable med vår helt nya fotofunktion!

Genom den nya fotoknappen högst upp i högra hörnet av skärmen (Eller genom att klicka på "O") öppnar du nu ett helt nytt verktyg där du kan redigera dina bilder i realtid! Klicka på knappen för att ta din bild och använd sedan det nya verktyget för att rotera, lägga på filter och till och med ändra tid på dygnet! Då du är nöjd med din komposition klickar du på den stora fotoknappen för att ta din bild och genom att klicka på knappen “Fotografier tagna” kommer mappen där alla filer sparas på din dator automatiskt öppnas upp.

Vi kan knappt vänta på att få se era kreationer med det nya fotoverktyget!
#StarStable #PhotoMode

BYT UTSEENDE PÅ DIN STARTHÄST!
Din allra första häst är din närmaste vän genom Star Stable. Det är hästen du haft med dig från dina första steg i Moorlandstallet till dagen du kämpar mot uråldrig magi tillsammans med Aideens Beskyddare.

Eftersom din starthäst är så viktig för dig genom spelet är det självklart ett måste att känna att man trivs med sin häst! Eftersom det bara går att välja starthäst en gång kan det ju hända att man ångrar sig och känner att man egentligen inte passar så bra ihop med sin häst...

Nu kan du välja att byta utseende på din starthäst! Detta fungerar precis som funktionen Ändra utseende, där du kan ändra din egen look, och du kan byta din hästs färger genom att klicka på anslagstavlan inne i ditt hemstall. Du kan byta färg på din häst för 299 Star Coins och du kan göra det precis när du vill!

NYTT PRIS PÅ ÄNDRA UTSEENDE!
Från anslagstavlan i ditt hemstall kan du byta ansiktsform och ögonfärg på din spelarkaraktär, och från och med kommer denna funktion kosta 299 Star Coins istället för 399. Allra första gången du använder denna funktion är den gratis, men kom ihåg att detta inte gäller för att byta utseende på din starthäst!

BONUSBUTIKEN
Ett nytt föremål finns nu i Bonusbutiken i Moorland! Det går att hämta ut för alla spelare som köpt för Star Rider med engångsbetalning.

HÄSTMARKNADEN
Eddie och Ferdinand har flyttat vidare och kommer nästa vecka öppna upp Hästmarknaden vid Västkobbens Fiskeby i Gyllenåsarnas Dal.

STAR STABLE NEWS
Ni missar väl inte Matilda och Game Master Ylvas äventyr på våra sociala medier?

Ha en superfin vecka och glöm inte att fota massor av bilder!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5228

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-04-25 10:56 #1 av: Herveaux

WOW! Kan knappt vänta på att få lattja loss med den nya kamerafunktionen!Spelar pajas

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.