Allmänt

IRL-vänner från SSO?

2018-05-17 20:18 #0 av: Herveaux

Har du hittat några trevliga filurer på Jorvik som du blivit vän med och träffat i verkligheten så att säga? 

Läst om (eller hörde jag det i en YouTube-video kanske...?) om en ridklubb som hade anordnat träffar för alla medlemmarna vilket blev  en riktig succé. 

Så roligt att man kan hitta riktigt fina vänner genom spelvärlden.Kramas

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-05-17 20:45 #1 av: Sugar Mist

Min allra bästa vän och andra halva träffade jag faktiskt via sso, så fruktansvärt random också :p 

Hon var ner(enda från Boden ner till lilla Göteborg) under min födelsedag förra året och vi planerar att träffas oftare, men det tar ju tiiiid att åka fram och tillbaka tyvärr. 

Men absolut den enda personen jag kan vara helt mig själv med utan att skämmas ett enda dugg och pratar nog mer med henne än med någon annan vän i närheten. 

-

Anmäl
2018-05-17 20:50 #2 av: Vrilen

Ja alla mina vänner är på nått sätt relaterade till sso.

Jag och två andra kompisar som bor i samma stad började spela sso o gick med i en klubb där vi hittade tre andra filurer. Vi har känt varandra sen 2014 ish o träffats väldigt många gånger även fast dom bor väldigt huller om buller i landet =)
Just nu pratar jag dock inte så mycket med dom men den enas storebror och hans kompis är just nu dom enda som står mig riktigt nära o som ja umgås med i nuläget =)

Anmäl
2018-05-18 09:41 #3 av: Paula "Pau" Lowball

Tyvärr så har jag inte träffat en enda vän från sso i verkligheten men hoppas verkligen att jag får möjlighet snart Skrattar

Anmäl
2018-05-18 11:22 #4 av: Cornelia Isaksson

Har tyvärr inga vänner i spelet dom jag hade håller kontakten i en vecka och hittar sen någon annan vilket är väldigt tråkigt

Anmäl
2018-05-18 11:38 #5 av: Magrat

Har träffat flera medlemmar ur klubben (Night Guards) och känner mig extremt lyckligt lottad som fått så fina vänner via ett spel.

Tyvärr bor vi lite utspritt i landet och vi är alla lite dåliga på att hålla kontakten, men när vi väl träffas kan vi surra om allt och det blir aldrig någon obekväm tystnad. Det är riktigt kul hur man kan hitta vänner via gemensamma intressen =)

//  Leona

Anmäl
2018-05-18 17:01 #6 av: mellariina

Har än inte träffat någon irl, men min nuvarande klubb består av världens finaste medlemmar. Vi pratar mycket på discord utanför spelet och funkar nästa som en stödgrupp för varandra när livet ger oss stötar. Sen snackar vi massa strunt och är flamsiga också, och våra event sitter jag och gråtskrattar på. Verkligen världens underbaraste gäng, som jag hoppas så innerligt att jag får träffa någon dag!

Anmäl
2018-05-18 17:10 #7 av: Maleficum

Är nog lite för osocial i mitt spelande för att skaffa mig vänner genom spelet.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-05-18 23:20 #8 av: Eyebulb

Njae, Visserligen pratar vi i klubben med varandra utanför spelet också, och jag vet att de känner varandra irl och brukar ha en årlig träff (samt att jag vet att skaparen och f.d. klubbledaren bor i samma stad som mig) , men jag känner väl mig inte tillräckligt nära någon för att våga gå på den ;P Trots att jag tycker mycket om de i klubben så känner jag väl inte att jag riktigt klickat med någon än. 

Jag har dock träffat vänner från internet förr, bara inte just sso :) 

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.