Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 21

2018-05-23 16:32 #0 av: Herveaux

NYA HÄSTAR OCH EN NY FUNKTION!
Hallå där StarFam! Nya hästar och en spännande funktion - kan det bli bättre?

NYA LUSITANOS!
Steve utanför Silvergladebyn har fått hem tre magiskt vackra Lusitanos till sin gård! Dessa eleganta hästar finns i den lilla paddocken bredvid stallet tillsammans med de ståtliga Frieserhästarna och kostar 949 Star Coins. Ni kan välja mellan en svart, en palomino och en bork. Lusitanohästen är på Jorvik bland annat känd för sin speciella piaff, som den kan utföra genom att du klickar på mellanslag medan hästen står stilla.

STAR STABLE HORSES
Ni har väl inte missat att ytterligare en Lusitano kom till vår app Star Stable Horses för ett par veckor sedan? Star Stable Horses är gratis att ladda ner för Android och iOS och låter dig föda upp ett föl tills det är stort nog att rida på i Star Stable Online. Du kan välja mellan fem olika hästraser och då du för över din häst till Star Stable Online kommer den anlända till ditt stall på level 10. Lusitanofölet i Star Stable horses kostar 949 Star Coins då du för över det till Star Stable Online.

NY FUNKTION - NPC-SAMLING!
Är det svårt att hålla reda på de karaktärer som finns i Jorvik? Idag släpper vi ett helt nytt kapitel i vår spännande samlingsbok (där ni även kan hitta era samlade guldstjärnor) där ni kan lära er mer om de människor ni möter under era resor på Jorvik! De olika karaktärerna kommer låsas upp efter specifika uppdrag, och varje gång ni låser upp en ny karaktär kan ni läsa lite spännande fakta om den. Ju längre ni kommer i spelet, desto mer information kommer låsas upp om de olika karaktärerna! För att läsa om varje karaktär öppnar ni samlingsboken och klickar på porträttet av karaktären ni vill veta mer om.

Ni som redan har hunnit göra alla berörda uppdrag i Star Stable kommer redan ha alla karaktärer upplåsta från start - men oroa er inte, vi är inte klara än och vi kommer lägga till mer spännande information i takt med att vi släpper fler coola uppdrag!

BONUSBUTIKEN
Det finns ett nytt föremål i Bonusbutiken i Moorland för alla er som köpt Star Rider med engångsbetalning!

HÄSTMARKNADEN
Denna vecka är Hästmarknaden stängd, men ni kan besöka Eddie och Ferdinand från och med nästa onsdag vid Fort Pinta.

STAR STABLE NEWS
Som vanligt hittar ni Matilda och Game Master Ylva på våra sociala medier under några veckor till innan de går på sommarlov!

Ha en fin vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5344

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-05-24 00:00 #1 av: Maleficum

Gilla NPC samlaren bortsett från att jag ju uppenbarligen redan samlat på mig alla (hade ju hoppats på att få springa runt och samla lite saker).

Och Borken är ju superfin! Synd bara det inte kom fler färger till appen också (vill ha fler färgvarianter på de raser som finns där redan och gärna fler raser!)

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-05-24 15:16 #2 av: Diiziz

Vill att man ska kunna läsa om mer karaktärer (:

Anmäl
2018-05-24 19:04 #3 av: Eyebulb

Äntligen! Den där Borken har jag väntat på <3 
Väldigt kul med NPC-fliken också. Men ja, själv hade man ju redan låst upp alla, men ändå roligt att få chansen att veta mer! Ska bli spännande att se vad de mer kommer använda den boken till, har redan sett flera folk med väldigt coola idéer

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.