Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 24

2018-06-13 17:55 #0 av: Herveaux

TÄVLINGSDAGS!
Hej StarFam! Nu är det dags för en helt ny funktion som påverkar alla resultattävlingar i Star Stable!

TÄVLINGSRANKNING!
Från och med idag kan ni samla medaljer från alla tävlingar på Jorvik! Majoriteten av Jorviks tävlingar har nu fått olika tidsgränser på sig för att ni ska kunna ta brons-, silver- och guldmedaljer!

Ovanför alla resultattavlor ni kan starta tävlingar från på Jorvik kan ni nu se en grå medalj. Då du har ställt upp i tävlingen kommer du få en medalj baserat på hur fort du ridit. Du kan se hur fort du måste rida för att ta en viss medalj på tävlingens egen resultattavla. I resultattävlingar som du startar från resultattavlorna kan du nu välja att starta om loppet när som helst genom att klicka på den lilla rewind-knappen högst upp på din skärm.

Kom ihåg att detta gäller för de dagliga tävlingar ni kan göra, och detta påverkar alltså inte championat, grupptävlingar, flaggtävlingar, ballongtävlingar eller försten till-tävlingar.

För att matcha vårt nya system har vi också ny grafik på våra användargränssnitt runt Star Stables tävlingar. Missa inte att ta dig en titt på allt nytt!

NOLLSTÄLLDA RESULTATLISTOR!
För att ge alla en chans att springa in de nya medaljerna är nu alla resultatlistor nollställda så att ni kan ge er ut och sätta nya rekord på alla Jorviks tävlingsbanor!

NY FILHANTERING!
Vi jobbar alltid på att förbättra spelupplevelsen på så många sätt som möjligt, och idag släpper vi ett nytt system för hur ni laddar ner filer i launchern innan ni börjar spela efter en uppdatering. Just efter den här uppdateringen kan det ta lite längre tid att ladda ner alla nya filer än vanligt, men efter denna första gång kommer det gå fortare att ladda ner nya uppdateringar så att ni kan komma in i spelet och börja spela snabbare!

Tillsammans med det här har vi ökat upplösningen på en mängd texturer i spelet för att ge en snyggare spelupplevelse. Om ni spelar på äldre datorer kan det hända att ni kan behöva ändra grafikinställningarna i spelalternativen för att spelet ska prestera så bra som möjligt.

HÄSTMARKNADEN
Eddie och Ferdinand håller öppet vid Silvergladebyn! Missa inte att besöka dem för att hjälpa till med lite sysslor, eller kanske är du ute efter en ny häst?

Nu är det dags för er att ge er ut och tävla - ha en spännande vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5470

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-06-13 17:57 #1 av: Herveaux

Det här är ju bara för bra för att vara sant. Har precis packat upp min nya speldator och fått hem SSO och så grymt taggad på att slå mina egna banrekord, så kommer en sån här lattjo ny funktion?! Yaaay! 

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-06-14 01:43 #2 av: Maleficum

Hade önskat man kunnat samla "medaljerna" i den nya "samlarboken" så man enkelt hade sett vilka lopp man fått vilka medaljer i...

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-06-14 09:10 #3 av: Herveaux

#2 Genialiskt! Får idé Hoppas det kommer snart.

// Harley
Sajtvärd Star Stable iFokus
Medarbetare Hundar iFokus
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.