2018-06-20 16:13 #0 av: Herveaux

GLAD MIDSOMMAR!
Hej StarFam! Nu är det verkligen sommar här på Jorvik, och det är dags att fira Midsommar med ett helt nytt party!

Alla spelare, även ni som inte är Star Rider, kan delta i årets festival. Jorviks Midsommarfirande pågår fram till den 11 juli, så passa på att delta medan ni kan!

FIRA MIDSOMMAR!
Har ni firat Midsommar på Jorvik förr? Då kommer ni få er en helt ny upplevelse i år! På berget bakom Gamle Jaspers hus i Moorland har Jorvik Rangern Marisol och hennes kollegor förberett för årets firande. Det är dock mycket att göra innan vi kan börja fira, så Marisol och hennes vänner behöver din hjälp för att hinna med alla förberedelser i tid!

Vad kan du göra i år?
★ Hjälp Jorvik Rangern Stanislav att resa vår nya midsommarstång och dansa till Små Grodorna!
★ Spela med i vår helt nya midsommarmusik med dina vänner! Gå fram och klicka på ett av instrumenten på vår fina scen för att visa att du skulle kunna vinna Jorovision Song Contest hur lätt som helst!
★ Jorvik Rangern Ashley har fått i uppdrag att ordna årets brasa, och hon behöver din assistans för att se till att allt går till på rätt sätt!
★ Jorvik Rangern Dylan ansvarar över årets mat! Han behöver dock hjälp att frakta hem både bord och stolar och skulle behöva en stark häst...
★ Fika med dina vänner vid långborden eller vid picknickfiltarna, eller sätt dig på första parkett på läktarna för att se dina vänner uppträda på scenen!
★ Prata med alla NPC’s som hänger på festivalområdet för att höra vad de tycker om firandet!
★ Och mycket mer! Läs vidare för att se vad mer som händer!

EN MIDSOMMARNATTSDRÖM
Om man plockar sju sorters blommor under midsommarafton och sover med dem under kudden sägs det att man ska drömma om en speciell person. Vem drömmer du om tror du? Besök det speciella blomstertältet för att testa!

Vem drömmer du om på midsommarafton?Vem drömmer du om på midsommarafton?

FISKEDAMMEN
Ett midsommarfirande är ingenting utan en fiskedamm! Du kan fiska här en gång om dagen för att få en slumpvis utvald liten belöning. Du kan antingen få dig något litet snacks eller ett av åtta föremål till dig själv. Vad väntar du på, fram med fiskespöt!

MIDSOMMARBUTIKEN
Självklart finns vår fina midsommarbutik på festivalområdet! Här kan du köpa kläder och midsommarkransar från tidigare firanden och dessutom finns det några helt nya föremål för i år!

GÖR DIN EGEN MIDSOMMARKRANS!
Jovisst, midsommarkransar måste man ju ha! I år får du dessutom göra din HELT egen! På festivalområdet finns ett bord där du kan göra din egen midsommarkrans. Du kan titta på den fina blomkartan för att se var du kan hitta specifika blommor för att göra olika kransar, och i varje område finns en blomma du kan använda. Plocka då med dig blomman, gå tillbaka till pysselbordet och sätt igång! Det finns sju olika blommor att göra kransar av - förutsatt att du har låst upp alla områden där du kan hitta speciella blommor...

För att kunna göra din egen midsommarkrans måste du ha avslutat uppdraget där du hjälper Marisol att placera en flagga på midsommarstången.

BONUSBUTIKEN
Ett nytt föremål finns att hämta ut i Moorlands bonusbutik för alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning!

HÄSTMARKNADEN
Eddie och Ferdinand har fullt upp med att fira midsommar och har därför stängt den här veckan. Nästa onsdag öppnar de upp hästmarknaden vid Jorvikstallets Arena!

Ha en underbar vecka på Jorvik!
Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5465