Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 28

2018-07-11 14:52 #0 av: Herveaux

NYA UPPDRAG OCH EN NY FUNKTION!
Hej StarFam! Idag fortsätter den spännande historien om Concorde och Ydris cirkus, och en helt ny funktion har kommit till Star Stable!

FORTSÄTT DEN SPÄNNANDE HUVUDSTORYN!
Nu kan ni fortsätta med de nervpirrande uppdragen från förra veckan! Häxan Pi inväntar dig i sitt träsk, och efter att du pratat med henne är det dags att återigen bege dig ut på jakt efter Concorde, innan han hamnar i Dark Cores klor...

Prata med Häxan Pi i Kittelkärr för att starta de nya uppdragen!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du vara Star Rider och ha avslutat uppdraget där Pi ber dig, Linda och Justin Moorland att vänta på att hennes speciella brygd är färdig.

ACHIEVEMENTS!
Achievements, eller prestationer, är en stor del av många spel. Idag släpper vi första delen av Star Stables allra första achievements! I din samlingsbok (som du öppnar genom att trycka på "J" på ditt tangentbord) kan du nu se alla achievements i spelet som du har uppnått och hur långt du har kvar för att nå nästa mål.

Alla achievements som släpps idag handlar om tävlingar och championat (kommer du till exempel klara av tävlingen i Dinodalen utan en köldtålig häst?), men vi jobbar redan nu på fler achievements inom andra områden!

HÄSTMARKNADEN
Glöm inte att besöka Hästmarknaden vid Jorvikstallets Arena!

Ha en härlig vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5520

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-07-11 14:54 #1 av: Herveaux

ACHIEVEMENTS - yaaay!! Gapskrattar

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-07-11 20:46 #2 av: Helenewest

Tråkigt med så korta uppdrag:/ dock väldigt spännande, det var också konstigt att man inte fick upp någon ”fortsättning följer...” text

Anmäl
2018-07-12 12:00 #3 av: Cornelia Isaksson

Förlåt för att jag frågar men fattar inte vad Achievements är

Anmäl
2018-07-12 13:41 #4 av: Herveaux

#3 Inget att säga förlåt för, frågar man inte får man inget veta! Glad
Achievement betyder prestation. I våran samlingsbok finns det nu under fliken med en pokal Pokal olika prestationer (eller uppgifter) som vi kan göra. 
Det är inget vi måste göra eller så, utan finns för att vi ska ha ännu fler saker att göra i spelet - bara för skojs skull. 
För att se vad som krävs för att klarar av en viss prestation är det bara att dra pilen till namnet på den prestation du är nyfiken på så kommer det upp en liten textruta som förklarar. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.