2018-07-18 15:09 #0 av: Herveaux

DE JORVIKISKA URHÄSTARNA ÄR TILLBAKA!
Hej StarFam! På Jorvik finns det några resande försäljare och handlare, och denna vecka har en av dem anlänt till Firgrove med tre episka hästar!

JORVIKISKA URHÄSTAR!
Den Jorvikiska Urhästen, en ras så mystisk och sällsynt att få ens hört om den, finns i alla former, storlekar och färger. De är också extra epeciella eftersom de faktiskt ändrar färg beroende på var de befinner sig på Jorvik!

Gary Goldtooth Håller vanligtvis till bortom de högsta Jorbergen och varje gång han besöker oss har han med sig hästar från de vilda hästflockarna. Hästarna han har med sig denna gång är gamla bekanta, men de är här just för att så många av Jorviks invånare frågat efter dem!

Dessa hästar är tillgängliga i två veckor innan Gary och hans vänner återvänder till sina hemtrakter, så glöm inte att besöka dem i Firgroves skogar medan du kan!

Allt du behöver veta om den Jorvikiska Urhästen:
★ Vad är en Jorvikisk Urhäst?
Det här är Jorviks äldsta hästras och hästarna finns i många olika former, storlekar och färger. Dessa hästar är långsammare än andra hästar runt ön, men inte riktigt lika långsamma som ponnyer.
★ Hur mycket kostar de?
Dessa tre vänliga jättar säljs alla för 599 Star Coins var.
★ Var kan jag köpa dem?
Gary Goldtooth campar ute i Firgroves skogar! Han finns på samma ställe som vanligt - följ bara vägen mellan Silverglade och Firgrove!
★ När kan jag skaffa mig dem?
Du kan skaffa dig en Urhäst så fort som du kan nå Firgrove, vilket är då du är en Star Rider och har besökt Silvergladebyn för första gången!
★ Vilka färger kan jag välja mellan?
Det här är det bästa! Eftersom dessa hästar skapades i symbios med Pandoriska energiflöden så ändrar de färg! Då du beger dig ut i den Jorvikiska naturen kommer Urhästens inre magi sprudla fram och den får urcoola färger! De mer neutrala färgerna kommer tillbaka då du är i närheten av stall och byar. Ta dig en titt på bilderna här nere för att se hur de ser ut!

NYA FÖREMÅL I PURPLE PONY!
Du har väl inte missat cosplay-butiken Purple Pony i Jorvik Citys Galleria? Deras senaste kollektion innehåller två coola piratoutfits, snygga alvöron och tre hästgosedjur som du kan ha med dig i sadelväskan medan du är ute på vilda äventyr. Arrrrgh!

STAR STABLE HORSES
En supersöt Jorvikisk Ponny har nyss anlänt till vår gratisapp Star Stable Horses! Genom att leka med hästen varje dag och uppfostra den tills den är en vuxen häst kan du sedan föra över den till Star Stable Online där du kan rida på den när du vill!

Vi har också gjort några stora ändringar till levlingssystemet. Varje aktivitet du gör med din häst tjänar du nu stjärnor på, och då du fått ihop tillräckligt med stjärnor går ditt föl upp i level! Varje gång du levlar upp låser du upp nya aktiviteter med ditt föl, och du kan spela alla aktiviteter du låst upp när du vill. När din häst når maxleveln level 10 kan du antingen fortsätta leka med den i appen eller föra över den till Star Stable Online.

Sist, men inte minst - vi har uppdaterat några texturer i appen så att det ser ännu finare ut än innan!

MEN LYCKAS VI RÄDDA CONCORDE?!
Utan ytterligare dröjsmål kommer berättelsen om Ödesryttarna och den mystiska cirkusen att nå ett avslut den här veckan!

BONUSBUTIKEN
Ett nytt föremål finns tillgängligt i Moorlands Bonusbutik för alla er som blivit Star Rider med engångsbetalning!

HÄSTMARKNADEN
Eddie och Ferdinand håller stängt den här veckan, men öppnar härnäst i Fort Pinta!

Ha en superfin vecka!

Kramar från ditt SSO-Team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5561