Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 30

2018-07-25 14:00 #0 av: Herveaux

STRANDPARTY VID FORT PINTA!
Hej StarFam! Det finns inget ställe bättre än Fort Pintas strand om man nu vill fira sommar och värme på Jorvik, och det vet förstås både Tim Hooper och Kylie Summerbreeze om!

Årets strandparty på Fort Pintas strand pågår fram till den 8 augusti, så missa inte att hälsa på både Tim och Kylie så länge som de stannar i området!

FIRA SOMMAREN MED TIM HOOPER!
Det finns ingen mer smörcool kille än Tim Hooper! Tim spenderar sina somrar vid Fort Pintas strand där han håller i årets rivigaste strandparty med allt från dans till en rolig tävling på stranden. Dessutom håller den fina strandshopen öppet medan Tim är här, så se till att kika på årets nya föremål då du hjälpt Tim att få ordning på sitt party! #FPBeachParty

VACKRA LJUSLYKTOR!
Kylie Summerbreeze är äntligen tillbaka med sina vackra (och dessutom miljövänliga - vi vill inte ha något skräp i vår natur!) ljuslyktor! Om du pratar med henne nere vid Fort Pintas strand kan du köpa några av de vackra lyktorna som du kan skicka upp tillsammans med dina vänner. Testa att skicka iväg lyktorna då mörkret faller för bästa möjliga effekt!

KLAPPA DIN HÄST!
Din häst är ju din bästa kompis, och nu kan du visa din fyrfota vän lite extra kärlek genom att klappa den! Ställ dig framför din häst och klicka på dess huvud för att klappa på den.

NY TRANSPORTFUNKTION!
Jorviks transportchaufförer har tröttnat lite på att köra samma transportsträckor så länge, så nu har de beslutat sig för att köra till ALLA tillgängliga transportplatser på Jorvik. Det betyder att du inte längre behöver byta transport för att resa mellan olika områden - nu kan du resa direkt från Moorland till Stallet Gyllenbladet, eller från Dundull till Månskäreby, eller från Baronessans Galoppbana till den nya båten vid Eremitens stuga...

Just det, flera nya transportalternativ är nu tillagda! Från en transport på Jorvik kan du nu direkt resa till svårtillgängliga platser som till exempel Isenport i Den Gömda Dinosauriens Dal, där du kommer kliva ur en luftballong. För att kunna resa med en transport måste du dock tidigare ha besökt platsen du vill resa till, eller ha utfört det uppdrag som krävs för att låsa upp transporten. Du känner igen transportplatserna genom de röda flaggor som är hissade bredvid dem.

Här är alla nya transportplatser:
★ Eremitens Stuga
★ Sydhovens Gård
★ Everwindfälten
★ Nic Stonegrounds campingplats
★ Isenport
★ Jarlaheim
★ Västkobbens Fiskeby
★ Paddockön

HÄSTMARKNADEN
Eftersom du ändå kommer spendera mycket tid i Fort Pinta den här veckan så kan du passa på att besöka Eddie och Ferdinand som håller hästmarknaden öppen vid Fort Pintas hamn!

Ha en fin vecka på stranden!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5548

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-07-25 14:01 #1 av: Herveaux

Ja, Tim Hooper och hans strandtävling! Partajar

Tycker det nya transportsystemet är toppen! Inga fler transportbyten när man ska långt - suveränt!

Naaaw, klappa hästis, mysigt. Hjärta

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-07-25 14:45 #2 av: Cornelia Isaksson

Kan man klappa hästen när man vill (igenom att klicka på den) eller funkar det bara när man står på marken.

Anmäl
2018-07-25 19:29 #3 av: Marbi

Jag har bara testat att stå på marken och det är ju så det står att man ska göra.

Anmäl
2018-07-26 22:13 #4 av: Maleficum

Älskar nya transportsystemet! Har stört mig på att man måste byta och då springa en himla lång sträcka för att ta sig emellan de olika "delarna"!

Däremot har mitt spel börjat bugga en hel del efter uppdateringen som gör vissa saker helt svarta. Testa installera om spelet ifall det var något i filerna som spöka (har nämligen haft problem med en hårddisk som börja paja och fick bytas men vi vet inte vilka filer som gått sönder) men verkar tyvärr inte ha hjälpt så undrar om andra har samma problem?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-07-27 08:57 #5 av: Marbi

Såg kommentarer från andra om att det buggade när jag deltog i Morlands champ i går kväll. Har inte upplevt det själv än men hoppas slippa så klart.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.