Star Stable

Fånga stjärnor

2018-08-02 20:54 #0 av: Marbi

Jag har hittat några ställen där det verkar vara helt omöjligt att fånga stjärnan. En stjärna i toppen av en gran i Dundull, en stjärna på en stenformation på Sydhoven, en stjärna under en bro i Valdale och så den här stjärnan på bilden under bron i De glömda hedarna. Någon som vet hur man ska göra för att få tag på dom?

Anmäl
2018-08-02 21:20 #1 av: ThatPie

Stjärnan på bilden kan vara lite klurig att då tag på, men man får typ glida/hoppa. Rid till den änden av bron du ser och gå sedan ner till höger tills du kommer så nära du kan (utan att ramla ner), sedan är det bara att göra sitt bästa för att få tag på den :)

För att få tag på den på granen i Dundull behöver du hämta kaksmulor som finns inne i Dundull på ett bord (mins ej exakt vart). De ska sedan lämnas på klippan vid granen (man mst rida runt typ) så får man hjälp av ett par skator ^-^

Typ världens sämsta förklaring på båda, men googla och hitta någon video som visar om du inte hittar hur.

Anmäl
2018-08-02 22:27 #2 av: Herveaux

Stjärnan under bron i Valedale är enklast att ta genom att vada ner i vattnet från samma sida som stallet ligger på. Finns en kant man kan gå på så hästen inte börjar simma. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-08-03 08:47 #3 av: Marbi

Tack för tipsen. Jag ska testa och se hur det går.

Anmäl
2018-08-03 11:04 #4 av: Marbi

Klarade den i Valedale men i Dundull måste man passera en bro som är avstängd för mig. Måste väl antagligen klara av en eller flera uppdrag innan jag kan passera där.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.