Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 35

2018-08-29 15:09 #0 av: Herveaux

KLÄ UPP DIG FÖR GALOPPBANAN!
Hej StarFam! Vad sägs om lite nya kläder i dagens uppdatering?

NYA JOCKEYKLÄDER!
Jorvik City har fått dille på galoppsporten! Nu finns det två coola outfits för både jockey och häst, perfekt för alla galoppintresserade. Skynda er över till Jorvik Citys Galleria för att ta er en närmare titt!

Om ni skulle vilja ha matchande skyddsglasögon finns det att hitta i Fort Pintas glasögonbutik!

FLER ROSETTER!
I dekorationsbutiken i Jorvik Citys Galleria finns nu rosetter i fem nya färger till din hästs träns och svans!

MER BYXOR MED +5 I RIDNING!
Har du någonsin stått vid startlinjen på ett championat och märkt att alla har SAMMA svarta byxor på sig? Det är för att det var det enda paret byxor i hela spelet som hade +5 i Ridning! Vi tycker att det är viktigt med alternativ då man spelar, så några byxor med +4 i Ridning har nu uppdaterats till +5 istället!

VI HAR UPPDATERAT RACERANKNINGEN!
Tidigare i sommar släppte vi vår nya racerankning, som låter er ta medaljer vid alla spelets tävlingar. Vi har sedan dess noggrant gått igenom all er feedback för att kunna tweaka funktionen ytterligare, och idag släpper vi några uppdateringar! Det här har ändrats:

★ Förut fick du upp ett fönster som berättade om din medaljtid varje gång du gick i mål efter en tävling. Numera kommer du bara att få information varje gång du tar en ny medalj. Har du nått guld i ett lopp kommer du alltså inte få upp fönstret längre.
★ Medaljen ovanför alla resultattavlor har bytts ut till en mindre ikon som liknar uppdragsikonerna mer. Medaljen kommer inte längre visa vilken medalj du fått i loppet.
★ Nu kommer medaljikonerna ovanför resultattavlorna inte längre synas i fotoläget!
★ Vi har också uppdaterat medaljtiderna på ett par lopp som visade sig vara lite väl svåra att klara av.

NY LADDNINGSSKÄRM!
Hösten närmar sig och den laddningsskärm ni ser då ni loggar in i spelet är uppdaterad för att matcha den stundande årstiden.

HÄSTMARKNADEN
Hästmarknaden är under uppbyggnad vid Jorvikstallets Arena!

Ha en fin vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5714

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-08-29 15:13 #1 av: Herveaux

Yaaay! Fler byxor med +5 i Ridning! Äntligen ska stackars Minna få byta ut sina svarta jeans som nog... ehm... är en aning söndersuttna vid det här laget... Skäms
Jaja, sånt är livet när man alltid rider med tävlingskläder på. 

Ska bli intressant att se om de nya "snällare" medaljtiderna på vissa lopp kan hjälpa mig att knipa dom sista guldmedaljerna. 
Håller tummarna för att man i framtiden ska kunna se alla sina medaljer i tex Samlingsboken så det är enkelt att få en överblick vilka medaljer man har kvar att kämpa för. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.