Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 36

2018-09-05 13:41 #0 av: Herveaux

DAGS ATT ÅTERVÄNDA TILL CIRKUSEN!
Hej StarFam! Vi vet att ni älskar den Fantastiska Ydris lika mycket som vi gör, så från och med nu har ni flera väldigt goda anledningar till att besöka drömmarnas cirkus ofta!

HUR SER DIN FRAMTID UT?
En gång per dag kan du besöka Spådomstältet på Nilmers Högland för att få höra en spådom om din framtid, berättad av den store Ydris själv! Vi kan inte lova att spådomarna är helt lätta att förstå, men det är något magiskt med att blicka in i Ydris speciella kristallkula...

För att kunna få en spådom från Ydris måste du ha slutfört uppdragskedjan där du hjälper honom att bygga upp cirkusen.

XINS POLE BENDING!
Då du har hjälpt Ydris att bygga upp det stora cirkustältet får du testa en kul tävling, och nu kan du rida den igen! Prata med Ydris för att starta det dagliga loppet som nu kan bli en del av din levlingsrunda.

För att kunna delta i tävlingen måste du ha slutfört uppdragskedjan där du hjälper Ydris att bygga upp cirkusen.

TÄVLA MOT ZEE!
Det finns mer cirkusgrejer för er som kommit en bit in i spelet! Om du tävlat i det magiska loppet mot Ydris häst Zee kan nu du göra det igen - både som en daglig tävling genom att prata med Ydris och som grupptävling genom den nya resultattavlan vid cirkustältets ingång! Om du tävlar med dina vänner kommer Zee stå över loppet – men du vill inte missa chansen att se hur dina kompisar kommer se ut under denna spektakulära tävling!

För att kunna tävla mot Zee måste du ha avslutat uppdraget då du pratar med Elizabeth Sunbeam i Fripps kammare efter att ha återförenat Ödesryttarnas hästar. Du kan dock bli inbjuden till att delta i tävlingen om någon av dina gruppkamrater startat loppet från anslagstavlan.

MOLNRIKET
Du kan fortfarande besöka Molnriket! Mica Stonegrounds luftballong lämnar Jorvik i nästa veckas uppdatering.

BUGGFIXAR I AUGUSTI!
Varje månad löser vi alla buggar vi hinner med och dessutom rättar vi stavfel och liknande runt om i spelet. Här är några av de buggar vi löst under den senaste månaden:

★ Den pintofärgade Trakehnerhästen råkade få lite annorlunda stats än de andra Trakehnerhästarna då de först kom till spelet. Det är förstås fixat!
★ Fiskaren Mr Cod ville ett tag inte hjälpa er att få era achievements genom att fiska med honom. Vi har snackat med Mr Cod och han lovar att alla fiskar ni fångar under hans uppdrag nu kommer räknas in i era achievements.
★ Om ni köpt en häst med exakt samma namn som en häst ni redan ägde var det tidigare svårt att hitta dem i hemstallet eftersom de fick samma ikon i hagen. Detta är nu fixat!
★ En av de gömda guldstjärnorna på de Glömda Fälten hade gömt sig lite extra väl - det gick inte att hitta den alls! Under Jorviks senaste stjärnfall lyckades vi fånga en fallande stjärna som vi placerat på rätt plats, så nu finns det en stjärna att hitta igen!
★ Tyngdkraften fungerar lite annorlunda på platser mellan tid och rum, men många av er som nyligen rest till Pandoria märkte att den såg till att era hästar inte kunde hoppa alls! Efter en massa avancerade uträkningar har vi listat ut knepet till hoppning i mystiska portaler och era hästar kan nu hoppa igen.
★ Några av er har inte kunnat byta utseende på era starthästar från anslagstavlan i ert hemstall, men nu ska det fungera igen!
★ Vi vet att ni är stolta över era snygga frisyrer, men man vill ju ändå kunna sätta på sig en ridhjälm igen då man lämnar Jorviks frisörsalonger. Efter att ha köpt en ny frisyr har det inte gått att sätta på sig en hatt igen, vilket vi nu har fixat!

HÄSTMARKNADEN
Hästmarknaden håller öppet vid Jorvikstallets Arena!

Ha en magisk vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5740

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-09-05 13:47 #1 av: Herveaux

Yay, vad kul med mer att göra uppe hos Ydris! Skrattar
Fler dagliga lopp -yes, yes, yes! Dags att omstrukturera levlingsrundan lite. 

Tycker det är kul att se hur mycket buggar som fixas varje månad, måste vara en ständig kamp mot dessa frustrerande små buggisar. Nörd

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-09-05 17:08 #2 av: ThatPie

Kan bara tänka mig vad all kommer ha en massa teorier kring Ydris spådomar. Hoppas bara att teamet faktiskt lagt in saker som kommer hända! Det skulle vara väldigt nice!!

Anmäl
2018-09-05 17:10 #3 av: ThatPie

Kan bara tänka mig vad all kommer ha en massa teorier kring Ydris spådomar. Hoppas bara att teamet faktiskt lagt in saker som kommer hända! Det skulle vara väldigt nice!!

Anmäl
2018-09-05 17:11 #4 av: ThatPie

Vet inte varför det skickades två ggr 🤔

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.