Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 38

2018-09-19 17:33 #0 av: Herveaux

SYDHOVENS HÄSTRÄDDNINGSRANCH!
Hej StarFam! Minns ni att vi uppdaterade litegrann runt Sydhovens Halvö nyligen? Nu är det dags för er att få kasta er in i detta coola område med några helt nya uppdrag!

HJÄLP HUGH ATT BYGGA SYDHOVENS RANCH!
Veteranen Hugh har levt ett långt och tufft liv men har nu beslutat sig för att slå sig ner för gott. Detta gör han på Sydhovens Halvö, där hans syster Holly redan bor med sin familj. Medan Hugh återhämtade sig efter en skada fick han upp ögonen för hästar, och eftersom hästarna hjälpte honom genom hans rehabilitering vill han nu ge tillbaka – med en ranch för hästar i nöd!

Problemet är bara att platsen där han vill bygga sin ranch är full av gamla ruiner, och alla byggnader måste rustas upp. Men Hugh kan lita på dig, visst?

Så vad finns det att göra på ranchen?
★ Hjälp Hugh att bygga upp ruinerna till en vacker och funktionell hästranch!
★ Ta hand om ett litet vildhästföl vid tre olika skötselstationer!
★ Bygg upp Sydhovens egna hemstall tillsammans med Hugh!
★ Hjälp till på ranchen genom ett helt nytt system som sköta från ranchens anslagstavla!

För att kunna spela detta uppdrag måste du vara Star Rider och ha slutfört uppdraget då färjan mellan Fort Pinta och Sydhovens Halvö låses upp.

JORVIKSHIRETERRIERS? SÅKLART!
Hundälskaren Rolf finns på plats vid ranchen för att sälja de husdjur han tycker allra bäst om – Jorvikiska terriers! Självklart har de alla halsband på sig om de nu skulle råka springa bort (vilket de förstås inte kommer göra; hunden är ju människans bästa vän! Eller var det hästen?).
Rolf har fyra olika terriers i sin butik och de längtar alla efter att få träffa just dig!

STAR STABLE HORSES
Är du ute efter en snygg sporthäst med en cool färg? Då är det senaste tillskottet i vår gratisapp Star Stable Horses kanske något för dig! I Star Stable Horses föder du upp dina egna föl tills de är stora nog att rida på, och du kan då föra över dem till ditt hemstall i Star Stable Online så du kan rida på dem när du vill! Du vill inte missa denna söta lilla Trakehner som kan bli en del av din Star Stable-familj! Precis som sina kusiner i Star Stable kostar denna häst 750 Star Coins att föra hem till ditt stall.

Du kan ladda ner Star Stable Horses från AppStore eller Google Play.

HÄSTMARKNADEN
Eddie och Ferdinand håller öppet vid Fort Pinta!

MER NYHETER PÅ GÅNG!
Vi har lite mer nyheter att ta upp, vilket kommer ske i morgon. Håll ögonen öppna efter mer info och kanske även en liten sneak peek...

Ha en trevlig vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5758

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-09-25 19:37 #1 av: Herveaux

Idag har jag äntligen hunnit spela igenom den här uppdateringen. 
Älskar uppdrag där man får hjälpa till att göra en permanent förändring i spelet. 

Hm, nu är det ju nästan så man vill ta sitt pick och pack och flytta in i stallet på Sydhoven. Så vackert och urmysigt!Kär

Vi förlorade ett föl i somras på gården där jag jobbar, så det sved till lite i hjärtgropen när jag spelade men det här verkar få ett lyckligt slut! 
Ska bli kul att fortsätta imorgon. 

Jag har en egen dröm om att starta en verksamhet där främst unga kan få komma bort från vardagen och spendera dagarna med djur och riktigt duktiga psykologer. Djur är rena mirakelmedicinen när man mår dåligt. 
Heja Hugh!Tummen upp

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.