Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 43

2018-10-24 13:51 #0 av: Herveaux

SpökeDet är dags för Halloween!Spöke
Hej StarFam! En av de mest uppskattade högtiderna på Jorvik är utan tvivel den mest läskigaste av de alla – Halloween! Rätt mycket nytt verkar vara på gång i år, vilket kan leda till öns mest skräckinjagande firande hittills...

2018 års Halloweenfirande pågår fram till den 7 november. Vissa delar av firandet kan vara lite läskigt för våra yngsta spelare, så vi uppmuntrar er till att ta tillfället i akt för att spela med en vän eller en förälder!

Välkomna till Gallopers Fäste!
Har ni hört legenden om Galloper Thompson? Denna mystiske, huvudlösa ryttare sägs hemsöka Jorviks skogar runt Halloween, och vi har hört från ett antal skrämda ryttare som hävdar att de i de mörkaste skogar mött honom ridandes på sin enorma Jorvikiska Urhäst.

Ingen verkar ha sett Galloper Thompson på Jorvik under nästan två år, men mystiska portaler tycks ha dykt upp på ett stort antal platser runt Jorvik. Det sägs att den som nu vågar bege sin in i en transporteras till det legendariska fortet känt som Gallopers Fäste - Galloper Thompsons hemvist!!

Du kan resa till Gallopers Fäste även om du inte är en Star Rider.

Det finns mycket att göra i Gallopers Fäste:
★ Lägg själskärvor i Fästets gryta för att få belöningar!
★ Upplev Galloper Thompsons värsta minnen i ett nytt, läskigt lopp!
★ Utforska två olika Halloweenbutiker!
★ Visst är Thompsons häst rätt cool? Nu kan du skaffa dig en egen!
★ Skaffa magiska pulver för att förvandla din starthäst!
★ Minns du tävlingen över Fågelskrämsåsen? Den är tillbaka – och den är coolare än någonsin!

Läs vidare för mer info!

Samla själskärvor!
Mitt i Gallopers Fäste finner du en enorm gryta som törstar efter själskärvor. Om du släpper fem skärvor i den bubbladnde, smaragdgröna drycken kan du få en belöning...

Du kan samla själskärvor genom att delta i de två loppen vid Fästet, och du hittar ännu fler genom att prata med de vilsna spökena runt Fästet och lista ut vilka platser de ber dig söka upp. Om du har tur kan du snubbla över skärvorna under dina vanliga äventyr på Jorvik, men spökena kan ge dig några bra ledtrådar. Varje veckodag kan du prata med tre olika spöken.

Det finns sammanlagt åtta föremål att samla från grytan. Kommer du hitta nog med själskärvor?

Thompsons häst!
Galloper Thompson har en egen Jorvikisk Urhäst, men vid Fästet finner du en annan som desperat söker efter ett hem. Denna magnifika häst ser nästan exakt ut som Galloper Thompsons spöklika häst när ni utforskar Jorviks vildmark tillsammans, men då ni är i ett mer befolkat område bleknar hästen till en vacker svart färg. Jorvikiska Urhästar är lite långsammare än alla andra hästar på Jorvik. Du kan köpa denna häst för 599 Star Coins så länge som vårt Halloweenfirande varar.

Magiska hästpulver!
Vid en av butikerna i Fästet kan du köpa några häftiga magiska pulver. Om du använder dem på din starthäst medan du står framför den kommer den under en kort stund få en spöklik Halloweenlook! Det finns sex olika pulver med olika stilar och effekter - testa alla för att hitta dina favoriter! Alla spelare kommer kunna se din hästs nya stil, men de speciella effekterna kommer bara vara synliga för dig. När du använder ett pulver på din häst kommer det vara aktivt i 30 minuter om du inte väljer att stänga av det tidigare.

Dessa butiker kommer också finnas tillgängliga hemma på Jorvik, så du kan bunkra upp med coola effekter enkelt.

Fler fågelskrämmor än någonsin!
Oh yaas, tävlingen på Fågelskrämsåsen är tillbaka igen under vårt Halloweenfirande! Men inte bara är loppet tillbaka - det är tweakat! Prata med Fästets Fågelskrämma (som du hittar precis intill en portal) för att testa det!

Gamle Gallopers rysliga resa
Galloper Thompson har ett hemskt förflutet, och vid Gallopers Fäste kan du återuppleva några av hans gamla minnen genom ett nytt, läskigt lopp där du förvandlas till vår favoritvåldnad!

Halloweenparty på Lila Ponnyn!!
Om du behöver en paus från plågade andar har butiksägaren Rin bjudit in dig till henens Halloweenparty i hennes butik i Jorvik City! Massor med folk har dykt upp vid butiken Lila Ponnyn, så det här är en perfekt chans att lära känna några av Jorviks invånare lite bättre.

Ny stallsortering!
Det har aldrig varit lättare att placera ut dina hästar i boxarna i ditt hemstall! När du kliver in i ditt hemstall hittar du nu en helt ny knapp på vänsta sidan av skärmen. Klicka på den för att börja placera ut dina hästar - och det här betyder att dina hästar stannar i boxen du gett den om du inte själv väljer att byta boxplats! Dra och släpp hästarna vid den plats du vill att de ska ha, antingen i hagen eller stallet, för att hitta den perfekta platsen för dem!

Ny apphäst!
Vill du ha en ny, fluffig kompis? Denna underbart vackra fjording kanske blir din nya bästis! I vår app Star Stable Horses kan du föda upp din helt egna häst från ett litet föl upp till en vuxen häst på level 10. På level 10 är hästen stor nog för att föras över till Star Stable Online så du kan rida på den när du vill! Denna fjordhäst kan föras över till Star Stable Online för 850 Star Coins. Det finns också fler fina föl från olika raser att välja bland i Star Stable Horse!

Star Stable Horses finns tillgängligt i AppStore och Google Play och är helt gratis att ladda ner.

Hästmarknaden
Galloper Thompson lyckades skrämma iväg Eddie och Ferdinands hästar, så de har fullt upp med att försöka samla ihop de alla igen. De nämnde i förbifarten att de öppnar upp marknaden vid Jorvikstallets Arena nästa vecka, om de nu hittar hästarna innan dess.

Puh, det var rejält med nyheter va? Ha en härlig Halloweenvecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/5977

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-10-24 13:55 #1 av: Herveaux

Blir helt klart ett hästköp! Kär

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-10-24 14:15 #2 av: Maleficum

Gillar att de gjort sorteringen av hästarna i stallet enklare och att de ska stanna kvar där man placerat dem och inte flyttas runt som de gör nu!

Tycker "halloween hästen" påminner om WOWs Warlock häst :P

Men hade hoppats på lite fler färgval och mer spännande färger på fjordingen i appen :(

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-10-24 15:46 #3 av: Vrilen

Har inte kollat i spelet än men värkar inte som vi får en uppdragserie i år Ledsen

Anmäl
2018-10-25 20:37 #4 av: Maleficum

Om man spelar i appen också kan man prata med Ydris och få en mumieförklädnad till sin starthäst.

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-10-26 08:51 #5 av: Marbi

Några i min klubb har sina förklädnader till hästen kvar sen förra året. Varför är det bara 30 minuter man kan ha den nu? Eller var det så förra året också?

Anmäl
2018-10-26 08:57 #6 av: Herveaux

#5 Jag vill minnas att det var 30 min "verkningstid" förra året också. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.