Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 47

2018-11-21 14:45 #0 av: Herveaux

Välkomna till Silverglade!
Hej StarFam! Det är äntligen dags för den stora uppdateringen av Silverglade!

Som ett helt nytt spel!
Vi har knepat och knåpat, målat och modellerat, trixat och fixat och nu är vi äntligen redo att släppa den nya versionen av Silverglade till Star Stable. Silverglade är ett väldigt stort område som inkluderar Moorland, Fort Pinta, SIlvergladebyn, Silverglades Vingård, Valedale och Firgrove, så ni förstår vilken enorm uppgift vi tog oss an! Vi är så stolta över att nu kunna presentera vår uppdaterade version av Star Stables allra äldsta område.

För denna uppdatering har vi utgått från Moorlandstallet, men vi kommer fortsätta optimera resten av Silverglade för att växtligheten kring området ska se så naturlig och snygg ut som möjligt. Uppdatering av områden innebär alltid väldigt mycket jobb, men vi är glada över att redan ha kommit så långt på vägen!

Vad betyder det här?
★ De flesta växter, stenar och träd har bytts ut i området Silverglade. Saker som staket och broar har också bytts ut!
★ På flera ställen har vi bytt ut, flyttat eller tagit bort träd för att ge en mer realistisk känsla.
★ I Moorland och runt Silvergladefälten finns nu fjärilar och bin, vid flera stränder finns trollsländor och både på Sydhoven, vid Valedalesjön och i Firgrove finns nu fjärilar. Dessa fina små insekter flyger runt i områdena hela dagarna!
★ Vi har uppdaterat ett par platser med andra typer av stenar och träd, och vi flyttat runt flera picknickplatser.
★ Alla championatplatser har fått nya flaggor och lyktor runt sig!
★ Moorlandstallet har uppdaterats lite för att ge en mer öppen känsla. Vi har rivit ner några av de höga murarna och gjort en mer öppen planlösning runt stallet!
★ Vi har en helt ny himmel, som syns över nästan hela Jorvik*! Istället för klockan 23.00 (serverns tid) tänds nu fyrarna och lyktorna kring Jorvik vid 19.00 (serverns tid), och stjärnorna kommer fram tidigare än förr så att ni lättare kan ta del av Jorviks vackra stjärnhimmel.

*Den nya himlen kommer för tillfället inte synas i Jorvik City.

Viktigt att veta!
Som vi nämnt tidigare har vi uppdaterat MYCKET, men inte ALLT. Vissa saker har vi lämnat ute den här gången för att ha tid att fokusera på helheten, men vi kommer självklart gå tillbaka och uppdatera t ex träden i Hollow Woods och även byggnader runt om Silverglade vid ett senare tillfälle.

Vi kommer fortsätta finputsa lite här och var kring Silverglade medan vi fortsätter framåt så att hela området känns så trevligt att vara i som bara möjligt!

Ny brevlåda!
Nu finns det en brevlåda utanför ridhuset! Superpraktiskt då du får post mitt under ett ridpass.

Hästmarknaden
Hästmarknaden är stängd den här veckan och öppnar utanför Silvergladebyn nästa vecka!

Ha en underbar vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6092

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-11-21 15:00 #1 av: Herveaux

Den som väntar på något gott... 

Tycker det är så fint att SSO-teamet låter det ta tid att renovera saker i spelet än att det bara slafsas ihop något halvhjärtat bara för att kunna göra om så fort som möjligt. 

Härligt att SSO börjar få en egen grafikstil och assets framtagna för just SSO. Kär

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-11-21 16:55 #2 av: Vrilen

Gillade med mesta faktisktPartajar Det enda dåliga enligt mig är nog sanden, stenarna och bergväggarna :/

Anmäl
2018-11-21 19:06 #3 av: Helenewest

Jag tycker faktiskt inte alls om den nya uppdateringen :( Det känns som om man spelar på jättelåg grafik

Anmäl
2018-11-21 20:08 #4 av: Morötterna

#3 håller med /:

Anmäl
2018-11-21 21:31 #5 av: Icewolf88

Jag gillar de nya texturerna men jag kan ändå hålla lite med #3 Medans texturerna är jättefina, så finns det inte så mycket skugger tycker jag. Och då står alla texturer ut som bara den. Ser inte så snyggt ut. Värst var det vid Fort Pintas strand. Det var bara en massa färger.

På vissa ställen ser det bättre ut än andra.

Är inte heller störtförtjust att de öppnade upp Moorland såpass mycket.

Anmäl
2018-11-22 09:44 #6 av: Marbi

Jag blev inte överförtjust även om en del såg bra ut. Tycker också att det blev för öppet på en del ställen. Det var mysigare förut.

Anmäl
2018-11-22 15:56 #7 av: ThatPie

Håller med om vad som sagts. Vissa platser har blivit så mycket finare och mer intressanta (gillar hur fg ser ut nu mer än förut) men andra har gått ner rejält (runt Steves exempelvis). Tycker även jag att texturerna i sig själva är väldigt fina! Men ibland så går de inte alls ihop med varandra, tycker att övergångarna mellan gräs och berg inte alls ser speciellt bra ut. Märkt att jag gillar de platser med mer hus, träd, buskar och detaljer mer än de som är mer öppna med den nya stilen. Allt får en mer sammanhållen känsla och himlen smälter in i resten mer. Tycker även att renderingen har blivit mycket mer märkbar. Jag kan inte köra på höger grafik än medel och tycker att man nu mer ser hur saker och ting laddas in än tidigare. Vattnet ska vi inte end prata om, de ser ju ut som om man bara lagt dit en spegel! Man ser ju inte ens botten på de grundare delarna :/ är lite väl många stenar med allt för liten nederdel för att de egentligen skulle kunna stå upp oxå, men tycker att designen på dem i översikt är väldigt snyggt! Finns även en hel del annat jag är lite kritisk till, men tycker verkligen om de platser med nyare hus mm mer nu. De har fått nytt liv och det känns som att de mer smälter in i naturen, så jag hoppas på att resten av platserna oxå kommer få den känslan när de blir uppdaterade. Samt att sso kanske lyssnar lite på den konstruktiva kritiken de får :)

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.