Star Stable Online

Less på spoilers...

2018-11-30 11:14 #0 av: Herveaux

Så hände det igen. En SSO-video rekommenderades på YouTube...och thumbnailen visade (troligen) nästa nya hästras som kommer till spelet. 

Fine om folk vill gräva i spelfilerna och rota, men kan man inte diskutera sina fynd med andra nyfikna bakom lyckta dörrar?
Jag blir så trött på spelare som förstör för oss andra på det här sättet! Arg
Hoppas SSO-teamet kan börja ta i med hårdhandskarna mot sånt här. 

Så, behövde bara gnälla lite. 

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-12-04 11:35 #1 av: Travis D

Håller med!
Kommer jpp en ny rekommenderad video om att ********* (nu ska inte jag spoila) kommer till jorvik och bara av att läsa namnet på viden så är allt förstört. Hejdå roliga överraskning..

Anmäl
2018-12-04 13:29 #2 av: Maleficum

Fördelen med att ha dåligt minne :P Om jag skulle råka se någon spoiler hinner jag ofta glömma det tills det är aktuellt i spelet ;)

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-12-04 19:32 #3 av: Eyebulb

Tycker det är helt ok att lägga upp videos och liknande för de som vill se. Meeen, man behöver ju inte lägga namnet i titeln eller i bilden liksom.. Man kan ju gömma det bakom varningsfilter så att man vet att man kommer bli spoilad om man kollar på det. 

Anmäl
2018-12-04 21:23 #4 av: ThatPie

Jag tycker nästan att det är värre när folk lägger upp spoilers på sina ig storys utan att meddela att de kommer visa spoilers först. Blir mer ”*bam* jaha då vet man hur nästa häst ser ut, tack för förvarningen”. De yt videos jag sätt om det har varit något mer diskreta och du har lite mer tid att titta bort, men när de kommer på storys utan förvarning... ja inte mycket att göra :/

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.