Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 52

2018-12-26 15:12 #0 av: Herveaux

GOTT NYTT ÅR!
Hej StarFam! Det är dags för årets sista onsdagsuppdatering!

Vi firar in det nya året under en vecka, och i nästa onsdagsuppdatering lämnar Tomtens slädar Jorvik för denna gång. Passa på att besöka Vinterbyn innan dess!

Nyårsparty i Vinterbyn!
För att fira in det nya året har människor (och djur) samlats från alla Jorviks hörn för att spendera lite tid i Vinterbyn. En DJ vid namn Kai sköter musiken på det nya dansgolvet strax utanför byn, och där kan du förutom att dansa även prata med alla som kommit förbi för att fira in nyåret.

Lyktor och fyrverkerier!
De populära lyktorna som ofta ses vid Fort Pinta under sommartid har hittat till Vinterbyn! Du kan köpa lyktorna i en speciell butik och sedan skicka upp dem mot himlavalvet för en fantastisk ljusshow! (Oroa er inte, våra ljuslyktor är så miljövänliga det bara går!)

Självklart finns det även fyrverkerier för att fira in nyåret! Dessa kan ni köpa i en butik strax utanför byn och ni skickar upp dem mot skyn från speciella fyrverkeriplatser. Testa alla olika fyrverkerityper för att se vilken ni gillar bäst!

Både lyktorna och fyrverkerierna är extra fina då många skickas upp på en gång, så möt upp era kompisar och fira tillsammans för bästa möjliga effekt!

Klänningsbutik!
Om du vill klä upp dig lite extra med en fin nyårsklänning har den traditionella nyårsbutiken öppnat inne i Vinterbyn. Här kan du köpa en mängd vackra klänningar från tidigare firanden och det finns även en helt ny klänning för i år.

Hästmarknaden
Hästmarknaden håller öppet vid Jorvikstallets Arena den här veckan!

TACK!
Sist men absolut inte minst vill vi tacka alla er spelare för ett fantastiskt Star Stable-år. Vi har otroligt mycket skoj planerat för nästa år och kan knappt vänta på att få dela det med er!

Gott nytt år!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6224

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2018-12-26 16:08 #1 av: Maleficum

Önskar klänningarna hade varit av en längre modell :( är inte så förtjust i dem korta klänningarna som är i spelet. Men kanske för svårt att lösa när de ska sitta till häst :/ Hade älskat vissa av klänningarna om de var mer i längd som en balklänning!

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2018-12-26 23:22 #2 av: Kex!

#1 annars hade de kunnat göra klänningar som ej går att rida i

// Lova

Medarbetare Hamster Ifokus 


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.