Star Stable Online

Star rider

2019-01-14 13:58 #0 av: MelliOO

Vad är det för skillnad på att köpa SR med engångsbetalning eller återkommande betalningar och aldrig avsluta prenumerationen?

Och om man köper star rider med återkommande betalningar, när slutar prenumerationen?

Anmäl
2019-01-14 14:31 #1 av: BokDuvan

Om du köper Lifetime är du det för evigt, om du betalar varje månad eller vecka osv är det egentligen ingen skillnad och du betalar till du väljer att avsluta. Lifetime finns som val för att det blir billigare att betala den summan en gång istället för att betala månadsvis i tre år exempelvis. Det är ingen skillnad i vad du får, star rider är samma oavsett vilket betalsätt du väljer

Anmäl
2019-01-14 14:34 #2 av: silverfiisk

Om du väljer att köpa den som förnyas varje månad så avslutas prenumerationen när du väljer att göra det. Så länge du inte gör något så kommer det att dras pengar varje månad när det förnyas.

Skillnaden är att det blir billigare med engångsbetalning om du ska vara star rider en längre tid. Jag tror även att man får gåvor eller får tillgång till att köpa speciella saker om man är star rider med engångsbetalning, är dock inte säker men någon annan vet nog :)

Anmäl
2019-01-14 14:35 #3 av: BokDuvan

#2 ja just det, som lifetime får du tillgång till en butik med gratisvaror, det är kläder o utrustning som du får hämta ut helt gratis, och den fylls på med någon ny sak då och då!

Anmäl
2019-01-14 16:00 #4 av: ThatPie

#3 ska bara tillägga om kläderna att knappt har några stats, så man får inte något ”försprång” som LF. Utan är bara att man har lite fler kläder.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.