2019-01-16 13:14 #0 av: Herveaux

En tävling för connemaror!
Hej StarFam! En ny, tillfällig tävling har öppnat upp för alla Jorviks connemaraponnyer, och Ydris verkar ha skaffat sig en ny spådomskula...

Välkommen tillbaka, Guillermo!
Många av er känner nog igen Guillermo Gadea! Guillermo är en hästälskare som arbetar med HaJ, Hästarna av Jorvik, för att sätta upp speciella tävlingar för specifika hästraser. Denna gång har han öppnat upp en hopptävling vid Vingårdens ridbana, och här kan du delta om du har en connemara! Denna tävling ger lite mer XP än vanliga tävlingar, så om du håller på och tränar en connemara för att bli din nya tävlingshäst har du nu den perfekta tävlingen att lägga till på din träningsrunda!

Har du inte redan en connemara men är intresserad av en? Alla Jorviks connemaror kostar 810 Star Coins och finns att köpa i Fort Pinta, på Paddockön och vid Dundulls stall i Mistfall!

Guillermo stannar på Jorvik fram till nästa onsdag, så om du vill testa hans roliga hopptävling får du skynda dig över till Vingården!

Hur ser din framtid ut?
Om du besöker Ydris i hans spådomstält kan du få höra spännande spådomar om din framtid. Är de sanna? Vem vet! Men det är lite spännande att få se Ydris framför sin spådomskula. Du kan prata med Ydris en gång om dagen genom att kliva in i det lilla tältet, och få höra vad han har sett för din framtid. Han har nu några fler spådomar än tidigare att dela med sig av, så även om du tycker att du har hört det mesta så kanske han har förutspått något helt nytt för dig...

Hästmarknaden
Hästmarknaden är stängd denna vecka.

Ha en trevlig vecka!

Kramar från SSO-teamet ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6401