Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 4

2019-01-23 18:40 #0 av: Herveaux

Det stora äventyret väntar!
Hej StarFam! Idag släpps den första delen i våra spännande uppdrag där det är dags att hämta hem Ödesryttaren Anne från Pandoria!

Ödesryttarna behöver dig!
Det är dags att förbereda för det stora äventyret där du tillsammans med Ödesryttarna genomför Operation: Rädda Anne! Men det är förstås inte särskilt enkelt att resa till Pandoria, så det finnas mycket att göra innan ni kan bege er iväg. Börja med att prata med Rhiannon, som insett att det kanske inte är helt lätt att uppfostra ett föl...

För att kunna göra detta uppdrag måste du ha avslutat uppdraget där du pratar med druiderna i Fripps rum efter att ha räddat Concorde.

Viktigt att veta!
Detta kapitel av vår spännande historia med Ödesryttarna kommer släppas i tre delar med några veckors mellanrum. Nästa del i serien kommer snart!

Något som självklart är lite extra coolt med dagens uppdatering är att Lisa, Linda och Alex samt deras hästar har fått en helt ny look! Vi kommer allt eftersom gå tillbaka till äldre uppdrag och uppdatera karaktärerna även där - men just nu ligger vårt fokus på att få hem Anne igen!

Farah är tillbaka!
Farah är ett resande modelejon som också råkar vara druid. Hon har precis slagit upp läger i Valedale och erbjuder vackra druidinspirerade kläder i olika färger. Farah brukar aldrig stanna länge, men hon behöver vila upp sig efter en lång resa och har bestämt sig för att vänta lite innan hon reser vidare. Du kommer kunna handla i Farahs butik ända fram till den 27 februari, om hon nu inte bestämmer sig för att stanna ännu längre.

Hästmarknaden
Hästmarknaden är öppen utanför Silvergladebyn.

Vi ses på Jorvik!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6402

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-01-23 19:46 #1 av: Vrilen

Tjoohooo huvuduppdrag Partajar

Anmäl
2019-01-24 21:44 #2 av: [Fluffymarshmallow]

Tycker ni att det är värt att köpa Farahs kläder? :) 

Anmäl
2019-01-24 22:27 #3 av: ThatPie

Jag lär kanske köpa dem när det, för hoppnings vis, i framtiden kommer en blå version. Måste ju matcha till ens valda färger ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.