Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 7

2019-02-13 12:48 #0 av: Herveaux

Alla Hjärtans Dag OCH nya hästar!
Hej StarFam! Medan våra Ödesryttare samlar sig för den sista delen av uppdragen där vi räddar Anne från Pandoria har Jorviks invånare börjat pynta upp hela ön inför årets första högtid - Alla Hjärtans Dag!

Vi kommer fira årets hjärtligaste högtid under en vecka, så passa på att testa årets uppdrag medan du kan - men de nya hästar som idag anlänt till Jorvik är förstås här för att stanna även efter Alla Hjärtans Dag!

Dereks försvunna brev!
Det kan inte vara lätt att jobba med post på Jorvik, för det är så lätt att alla brev försvinner! Derek på Silverglades postkontor är i desperat behov av din hjälp, så skynda dig dit för att rädda hans dag!

Denna uppdragskedja har blivit lite uppdaterad i år, så även ni som spelat den förr kommer få nya saker att utforska!

Lowes tävlingar!
Vid Jorvikstallet hittar du Lowe Westberg som håller i en rolig grupptävling som går genom hela Jarlaheim! Om du går med i en grupp med mellan en till fyra andra spelare kan du tävla i Lowes eget race och vinna små hjärtan som du kan byta in mot fina belöningar. Samla ihop dina vänner och börja tävla!

Då du har ställt upp i Lowes tävling en gång låser du dessutom upp en rolig hopptävling nere på Jorvikstallets Arena! Denna tävling kan du utföra även om du inte spelar i grupp med andra spelare och låter dig samla ännu fler hjärtan att byta in.

Alla Hjärtans Dag-butiker
Små butiker fyllda av fina kläder som passar perfekt för Alla Hjärtans Dag har poppat upp runt om på Jorvik! Vid Moorlandstallet finns det också en extra butik där du kan köpa söta nallebjörnar till din sadelväska. Missa inte att besöka butikerna för att ta del av både föremål från tidigare års firanden samt några helt nya plagg!

En gömd värdekod!
Lowe har gömt bokstäver till en värdekod runt om på Jorvik! Om du hittar alla fem bokstäver och lyckas pussla ihop dem till en värdekod kommer du få 200 Star Coins! Ta hjälp av dina vänner och se om ni lyckas lista ut koden!

Har ni en kompis ni vill spela Star Stable med under Alla Hjärtans Dag? Om du har en kompis som precis börjat spela Star Stable och än inte varit Star Rider* kan koden VALENTINE7 användas för att få 7 dagars gratis Star Rider!

*Denna kod är giltig även för konton som fått 3 dagars gratis Star Rider i samband med sin registrering.

Hur löser jag in en värdekod?
★ Logga in på ditt konto på StarStabe.com
★ Klicka på fliken “Värdekod”
★ Skriv in värdekoden
★ Tadaa!

Nya hästar - Jorvikiska Varmblod!
Jorviks egen sporthäst känner du säkert redan igen – din allra första häst tillhör nämligen den här rasen. På sistone har efterfrågan efter dessa vackra och snälla hästar ökat något enormt, och därför kan vi nu erbjuda några exklusiva hästar på flera olika ställen på Jorvik.

Jorvikiska Varmblod är kända som snälla och lojala tävlingshästar, och de avlas fram i alla tänkbara färger. Kommer någon av dessa hästar bli din nya kompis ute på Jorviks tävlingar?

★ Vad är det för ras?
Det Jorvikiska Varmblodet!
★ Var kan jag köpa hästarna?
Borken finns i Fort Pinta, isabellskäcken står i Månskäreby och leverfuxen och svartskimmeln finns att hitta vid Dundulls stall.
★ Hur mycket kostar de?
750 Star Coins.
★ Vilken level måste jag ha nått för att kunna köpa dem?
Du kan köpa borken direkt då du når Fort Pinta medan övriga tre hästar kräver att du är minst level 15.
★ Kan jag byta ut min starthäst mot en av de nya hästarna?
Din starthäst är viktig för flera uppdrag i Star Stable, så därför går den inte att byta ut mot en häst du har köpt. Dessa hästar må tillhöra samma ras som din starthäst, men du behöver fortfarande din starthäst för att t ex resa till Pandoria.  

Nya ikoner på kartan!
Nu behöver du aldrig mer fundera på var du kan hitta en transport på Jorvik - för du kommer nu kunna se dem på din karta!

Då du öppnar upp din karta (genom att klicka på “M” eller på den lilla kartan i skärmens nedre högra hörn) kan du själv välja vilka ikoner som ska visas på kartan genom att klicka på den lilla pilen uppe till höger på kartan. Där väljer du helt själv exakt vilka ikoner du vill se på kartan, vilket är perfekt om du snabbt vill se var du t ex hittar närmaste brevlåda!

De nya ikonerna inkluderar:
★ Bussar
★ Färjelägen
★ Transporter
★ Championat*
★ Brevlådor
★ Hästhårstylister
★ Veterinärer
★ Hästtränare
★ Klubbmästare

*Du kommer bara kunna se Championat på kartan om det kommer starta inom den närmaste timmen!

Vi har också bytt ut de orangea prickarna på kartan som förr visade var du skulle leta efter saker i uppdrag. Nu kommer du istället se större gula cirklar, för att det ska vara lättare att se vad du letar efter oavsett vilken del av kartan du är på. Det du letar efter kommer alltid finnas i mitten av cirkeln!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är stängd denna vecka.

Ha en underbar vecka på Jorvik!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6458

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-02-19 23:00 #1 av: Eyebulb

Hihi, några klubbmedlemmar syns i bild ;) 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.