Star Stable Online

fundering kring serverbyte

2019-02-15 16:25 #0 av: hildamaria

Jag funderar på att byta server då Air Star blivit alldeles för stökig. Massa folk och lagg Sover Inget för mig som gärna spelar mer enskilt. 

Men många vänner från mina klubbår finns på AS, så det känns lite trist att lämna servern om jag skulle vilja spela med dem igen (har haft ett uppehåll). Det finns även ett stort utbud av klubbar för äldre där.

Så min fråga är, hur ser det ut på de andra servrarna? Finns det äldre spelare som spelat länge? Några aktiva klubbar för äldre, åtminstone med +16 års gräns? 

Anmäl
2019-02-15 16:56 #1 av: Annno88

#0 Heroic Sisters är en nystartad klubb för äldre spelare, på servern Icy Volcano. Vi har inga ambitioner på att bli en stor klubb utan satsar i stället på bra gemenskap och sammanhållning. Inga krav på att äga klubhäst och outfits men möjlighet finns om man vill att klättra bland titlarna och delta i tävlingar. Vi har event 1-2 gånger i veckan och tävling 1 gång i veckan. Allt är helt valfritt om man vill vara med på, men ju fler desto roligare :) 

Läs mer om oss här: https://heroicsisters.weebly.com/

/Annunciata Almondlund, klubbledare

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.