Ridklubbar

Heroic Sisters söker medlemmar

2019-02-15 19:59 #0 av: Annno88

Nu, äntligen, är planeringen av ridklubben klar och Heroic Sisters öppnar upp sina grindar för att ta emot sina första medlemmar.  Klubben vänder sig till dig som är lite äldre och söker en relativt kravlös ridklubb med förståelse för att man har ett liv utanför SSO. Vi satsar hårt på bra gemenskap och sammanhållning och tanken med klubben är att vi medlemmar ska bli som din "andra familj", eller SSO-familj.

Det bästa med klubben är att den kan bli precis vad du gör den till. Vill du "hänga" med klubbmedlemmar och gå på roliga event så gör du det. Vill du tävla och klättra bland titlar så gör du det. Inget krav på att äga outfits eller klubbhäst. 1-2 event/vecka och 1 tävling per vecka, helt utan närvarokrav, men ju fler vi blir desto roligare.

Så söker du vänner i din ålder att umgås med på Star Stable Online? Du kanske har vänner i spelet men ännu inte hittat den perfekta klubben för er? Eller letar du efter en klubb som du kan skräddarsy efter dina möjligheter att vara online? 

Läs mer om klubben här: https://heroicsisters.weebly.com/

Hoppas vi ses på event framöver!

/Annunciata Almondlund, klubbledare

Anmäl
2019-02-17 22:21 #1 av: lisaerikssons

Heroic Sisters har nu fått sin första medlem.
På tisdag har vi ett levlingsevent då vi inte vill vänta tills vi har 10,15 medlemmar innan vi startar igång.
Vill ni va med i en nästan kravlös klubb utan krav på varken häst eller outfit (vi har en men den är helt kravlös om man inte vill klättra i rank i klubben)
Ansök på länken ovan.

Jag är Elise Emberforce, ägare av HS med föregående skribent.
Bloggar även på sidan om klubben så att vi synes utåt.

Hoppas just du känner dig manad att söka till oss :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.