Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 13

2019-03-27 15:10 #0 av: Herveaux

Emmas själsfrände!
Hejsan StarFam! Vi är i desperat hjälp av era matchmakingskills i dagens roliga uppdatering, som också inkluderar coola nyheter för alla championatfans!

Den perfekta hästen för Emma!
Många av er har redan träffat Emma, den glada hästtjejen som alltid ger ifrån sig ett högt WIIIIIII varje gång hon får chansen att lifta med en kompis till häst. Emmas kompis Sonja vet att Emma faktiskt är en väldigt duktig ryttare själv, och därför har hon nu bestämt sig för att hjälpa Emma att komma igång och leta efter en helt egen häst hon kan älska tills Garnok skiljer dem åt. Det är nu dags för Emma att resa kors och tvärs över Jorvik och provrida hästar tills hon hittat sin perfekta kompanjon, men hon kommer behöva din hjälp på vägen! Leta upp Emma och Sonja utanför Silvergladebyn för att sätta igång.

För att kunna spela detta uppdrag måste du vara Star Rider och ha slutfört uppdraget där du pratar med Rania efter att hennes mamma Sigry har deltagit i Dundullbyns val.

Mer föl på intåg!
Förra veckan bad Jorvik Rangern Violet dig om hjälp med att ta hand om dräktiga ston och sedan deras nyfödda föl runt om Jorvik. Nu är det dags för ytterligare två ston att föla, så det är upp till dig att bege dig ut och hitta dem!

Glöm inte att besöka Violet då du har skapat ett starkt band till fölen. Hon kommer ge dig en rejäl belöning för ditt hårda arbete!

För att kunna hitta fölen måste du ha avslutat uppdraget från förra veckan där Violet lär dig hur du ska ta hand om stona och deras föl. Du kan göra dessa uppdrag fram till den 8 maj!

Championatscheman!
Från och med nu kommer du aldrig mer behöva undra när det är dags för nästa championat - idag introducerar vi vårt nya championatschema! På de nya anslagstavlorna vid varje championatplats kan du se exakt när varje championat startar varje dag.

Det finns två olika sätt för att läsa av schemat:
★ Gå till anslagstavlan med schemat vid en startplats för championat och klicka på tavlan för att se vid vilka tider just detta championat startar varje dag.
★ Klicka på den lilla prisrosetten i hästskomenyn i det nedre högra hörnet av skärmen. Klicka sedan på “Championatschema” och välj den dag du vill läsa mer om för att se vilka tider din favorittävling startar!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är stängd den här veckan.

Ha en fin vecka!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6739

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-03-27 15:11 #1 av: Herveaux

Championatscheman - thank YOU! Tummen upp Vår Champ-tids-tråd behöver helt klart få ett lyft... Här ska fixas!

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-03-27 20:10 #2 av: Maleficum

Är så glad över att man kan se tiderna i spelet nu!

Och riktigt skoj att åka runt med Emma och leta efter en passande häst, även om det var lite trist att bara får en sadelväska som ser exakt likadan ut som en jag redan fått sen tidigare :(

Får leta föl nån annan dag däremot :)

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-03-28 19:02 #3 av: Maleficum

Gjorde de båda fölen nu men fick bara uppdrag att lämna in för ett av dem :/ någon mer som råka ut för samma sak?

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-03-29 17:46 #4 av: ipopuma

var finns de nya fölen, är det bara på paddockön?

Anmäl
2019-03-29 20:42 #5 av: Maleficum

#4 En på Paddockön och en på Sydhoven (om man rider över dit från New Hillcrest och sen nästan direkt till vänster ner på stranden står ett sto).

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-03-31 15:37 #6 av: ipopuma

Tack :D

Anmäl