Uppdateringar

Veckans Uppdatering - v. 15

2019-04-10 19:56 #0 av: Herveaux

Öppet Hus i Jorvikstallet!
Hejsan StarFam! Idag är det dags för oss att bjuda in er alla till Jorvikstallets Öppet Hus, ett event som i år är maffigare än någonsin!

Ni kan delta i Öppet Hus-eventet fram till den 24 April.

Öppet Hus - bättre än någonsin!
Johanna är en expert när det kommer till att driva ett stall, men förra året beslutade hon sig för att inte anordna det annars årliga Öppet Hus-eventet vid Jorvikstallet för att få lite extra tid på sig att fundera på hur hon skulle kunna göra eventet ännu bättre än tidigare. Hon har bett om hjälp från några vänner från Jorviks olika hörn och tack vare deras bidrag har hon fått tag i nya dekorationer, en tourguide, några speciella hästar och en vacker ridbana! Nu då hon har uppgraderat eventet har rätt många nya besökare blivit nyfikna och bestämt sig för att besöka Jorvikstallet under de här veckorna, och vi är säkra på att vi alla kommer ha roligare än någonsin!

Johanna må vara en utmärkt projektledare, men hon kan inte göra precis allt själv. Hon skulle vara väldigt tacksam för lite hjälp med de sista förberedelserna, så hon hoppas på att du vill ställa upp! Prata med henne för att sätta igång!

Ridbanan
Om du gillar att träna på ridvägar eller att ha kadriljer med dina kompisar bör din första anhalt vara den vackra ridbanan som byggts upp mitt i Jorvikstallets arena! Här kan du själv välja hur du vill rida och det är en perfekt lekplats för vad du än vill hitta på med dina kompisar. Alla andra spelare kommer döljas för dig då du är här inne, men du kommer kunna se gruppmedlemmar och klubbkamrater.

Tre tävlingar!
Johanna har förberett för några olika tävlingar som du kan delta i under Öppet Hus, och de måste förstås testridas innan de kan öppnas för fler ryttare. De är superlätta att hitta - hjälp Johanna med hennes uppgifter kring stallet så kommer hon be dig om hjälp så fort som hon är redo att öppna banorna! Det finns två vilda terränglopp och en glamorös hoppbana nere på arenan!

Vackra hästar!
Johanna är väldigt glad över att kunna erbjuda FEM speciella hästar under det här eventet! Fram till den 24 april finns två vackra Lusitanos och tre underbara Lipizzaners tillgängliga vid Jorvikstallet. Alla dessa hästar kostar 949 Star Coins var, och visst har du koll på de speciella rörelser de kan utföra?

★ När du rider på en Lusitano kommer den utföra en graciös piaff om du klickar på mellanslag då den står still!
★ När du rider på en Lipizzaner kommer den utföra en vacker levad (en mycket samlad stegring) om du klickar på mellanslag då den står still!

Man vet aldrig om dessa hästar kommer återvända till Jorvik, så hälsa på dem medan du kan!

Fantastisk ny utrustning!
I Öppet Hus-eventets egen butik hittar du inte bara vackra barockinspirerade plagg för både dig och din häst, utan också föremål från tidigare års event.

Guiden Luciana!
Luciana och hennes Lusitano Sirio har gått med på att ställa upp som tourguider under Öppet Hus. Luciana har planerat en liten ridslinga där hon kommer berätta mer om den uråldriga historia som förknippad med Jorviks mest berömda stall. Prata med henne för att hjälpa henne träna in exakt vad hon ska säga innan alla besökare kommer!

Veteranveterinären Hugh, till er tjänst!
Hugh från Sydhovens ranch är en av besökarna vid Jorvikstallet under Öppet Hus! Om du pratar med honom kommer han erbjuda GRATIS veterinärvård till en av dina hästar varje dag, så länge som eventet pågår! Du hittar honom precis intill stallet.

Klapphörnan
Vänta, är det där Andy? Japp, den lille grabben från Firgrove har fått en makeover och ser bättre ut än någonsin. Han håller i en mysig liten klapphörna där du kan mysa med många olika sorters härliga djur.

(Om du skulle råka stöta på Andy i Firgrove kommer han där fortfarande ha sitt gamla utseende. Han kommer uppdateras till sin nya look någon gång framöver!)

Silversong String Quartet
Sist, men absolut inte minst, så kan vi avslöja att ni kommer få höra ny, vacker musik! Orkestern Silversong String Quartet har precis släppt sitt första album och du kommer kunna lyssna på de fyra spåren med underbar klassisk musik vid Jorvikstallets event.

Musiken finns också att lyssna på nere vid Stablebucks Café utanför Jarlaheim. Även när Öppet Hus är över finns kvartettens härliga toner kvar vid caféet.

Hjälp fölen!
Du kan fortfarande assistera Jorvik Rangern Violet med att ta hand om små föl runt om Jorvik fram till den 22 maj, så du har gott om tid på dig att leka med fölen!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är stängd den här veckan.

Vilken uppdatering! Ha det så roligt den här veckan, och vi ses igen snart!

Kramar från ert SSO-team ♥

Text: https://www.starstable.com/se/article/6811

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-04-10 19:57 #1 av: Herveaux

Här ska shoppas! Kär

// Harley
Sajtvärd Star Stable
Medarbetare Film, Hamster, Guldhamster och Hundar
"Your differences make you important and special"

Anmäl
2019-04-10 20:17 #2 av: Maleficum

Önskar de kunde haft nån annan färg än skimmel på Lippizanerna bara :( Eller att någon av de mörkare hade brun grund.

Men älskar leverfux Lusitanon! Bara synd jag redan har en och är lite anti mot att ha fler av samma ras i stallet :P

Hemsida
Deviantart, foton, teckningar och målningar
Instagram

Anmäl
2019-04-10 22:15 #3 av: ThatPie

#2 så var jag förut, tills lusitanon kom och jag var tvungen att ha mer än en :P så lär troligen köpa leverfuxen, tycket även jag att den var väldigt läcker. Håller även med om lippizanerna lite tråkiga färger.

Anmäl
2019-04-10 22:49 #4 av: Vrilen

Vaaaaa hur kan man vara anti att ha flera av samma ras??????Förskräckt  Har typ 3-5 av samma ras av dom raserna jag gillar. Sen är jag ju hästsamlare också hehe.. Har 7 Lussar och 6 Engelska fullblod.. hjälp

Har redan köpt båda Lussarna..

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.